Wysłany: Czw Gru 15, 2005 10:03 am
oj artur chyba troszke przeginasz, widzisz innych bledy, a swoje?
moze napisz dlaczego zakonjczyles wspolprace z Sanchem?? to troszke rozjasni umysly osob ktore czytaja twoje posty....
Kilka slów o Tysi,która tu dużo pisze o cudownym sanczu,a którą mieliśmy watpliwą przyjemność poznać.Tak tu deklaruje taki mocny wkład w pracę nas wszystkich...no...ale się dziewsczyna napracowała,malowała jakieś straszne plakaty dla sancza i jego banana.Prawdziwie ratownicze zajęcie...Głupia [-] po prostu...
A wiecie,co sie działo,jak się zbuntowaliśmy...Ostracyzm czysty,nagle wszyscy zamilkli,a Tysia nasza ukochana już w ogóle.Nie,żeby wcześniej rodzinna atmosfera panowała...ale zlinczowaliby nas chętnie i z uśmiechem...Dalszy ciąg opowieści sanczowych niebawem.
Po pierwsze to moglbys mnie nie oceniać bo mnie za bardzo nie znasz!
Po drugie malowanie banerów zachęcających ludzi do pływania na bananie to była praca wyznaczona przez Sancza więc zrobiłam to! A w ogóle to pracowalam tak samo jak wszyscy inni! A jako janek zap*********m jeszcze więcej niż Ty więc może sie zamknij i na mój temat nie pisz juz więcej bo jak na początku napisałam nie znasz mnie za dobrze. A ja miałam o Tobie całkiem dobre zdanie, ale jak widac myliłam się!
MODERATOR
rozumiem ze poprzednia wypowiedz pod adresem tysiak nie byla zbyt mila i stad ta odpowiedz ale to raczej bezowocna dyskusja. ZAMYKAM temat odnosnie tysiak i osoby ktore beda poruszaly go dostana ostrzezenie.
zachecam do pisania na temat glowny tego postu.
MODERATOR
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
Jako autor tematu prosiłbym o podawanie danych dotyczących pracodawców wg formy
- kto
- gdzie
- dlaczego
Jesli są powody by umieścić takowego pracodawce na liscie prosze to robić, a kwestie czy było bardzo źle czy źle i wszelkie dyskusje na ten temat zostawcie sobie na PM.
wszelkie dyskusje na ten temat zostawcie sobie na PM.
Nie do konca zgadzam sie z Toba gdyz jak mozna zauwazyc w postach niejednokrotnie ten sam pracodawca dla jednego jest na tyle zly by go umiescic na Czarnej Liscie a dla kogos innego nie zasluguje na to i wlasnie w tym temacie uwazam iz powinny znajdowac sie zarowno jedne jak i drugie opinie. Sadze ze zapobiegnie to rowniez pochopnej ocenie niektorych osob i tworzeniu krzywdzacych opini o nich gdyz stworzony tu ich wizerunek bedzie bardziej obiektywny Jednak przychylam sie do Twojego apelu iz posty winny miec zwiezla forme zawierajaca konkrety oczywiscie pozbawiona wulgaryzmow. Pozdrawiam
wujko napisal " niestety w ostatni dzien nie bylo nawet obiadu" i co posrałes sioe z głodu?
tu nie chodzi o to, czy jak to określiłes ktoś "posrał" się z głodu, ale chodzi o zasadę. Skoro pracodawca zobowiązał się zapewnić wyżywienie, to powinien wywiązać się z tego do samego końca. Ty chyba nie robisz sobie wolnego w ostatni dzień? Dlatego też on nie powinien oszczędzać na pracownikach w taki sposób.
wujko napisal " niestety w ostatni dzien nie bylo nawet obiadu" i co posrałes sioe z głodu?
MODERATOR
za kolejny tekst tego typu autor moze byc nagrodzony. uwazam go za obrazliwy i mam nadzieje ze autor nie bedzie wiecej pisal podobnych uwag na forum.
MODERATOR
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!