Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 291 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 9:42 pm
Dzieki baca za gratulacje. Ale jesli wszystko widzisz swoim obiektywnym wzrokiem...to powiedz jaki jest sens w chociazby wymianie kompletow? Komu na tym najbardziej zalezy? Zawsze kiedy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase (subiektywne moje odczucie). Nie ma ZG innych priorytetow obecnie?
baca napisał/a:
Polskimi realiami jest destruktyzm, defektyzm, oczerstwa, zazdrość... itd...
<--- Do tego tez mozna dodac "kombinatoryke" ktora musielismy sobie wyrobic przez 123 lata braku autonomii...i taka tez uprawia sie WOPR, ale to jest moje prywatne subiektywne zdanie. Forum natomiast sluzy z zalozenia do wypowiadania swojego zdania.
DeVu napisał/a:
Skacowany chyba troszkę przegiołeś. Babcia zajmująca się łodziami? heh...
<-- masz racje ale nie tyle co przegiolem tylko pomieszalem....bo chodzilo mi o stryjeczna siostre babci....kuzyna od strony wujka mietka.....
DeVu lubie Ciebie za to ze tak dokladnie czytasz moje posty i wiernie odczytujesz zawarte w nich intencje )
Poza tym widze ze wierzysz w ideały....:-)
_________________ Zawsze powinieneś przerwać CPR po drugim Au!ze strony pacjenta
Akurat ubiory sponsorowane przez NIVEA nie są opłacane przez WOPR, całkowity koszt pokrywa sponsor...
Cytat:
Forum natomiast sluzy z zalozenia do wypowiadania swojego zdania.
Oczywiście że tak ... ale zdania które nie narusza żadnych dóbr osobistych czy też firmowych. Stawianie niepotwierdzonych faktami zarzutów, nawet w żartach jest nie na miescu na tym forum. Natomiast jesli masz na to dowody, to jak najbardziej trzeba to ogłosić i starać się przeciwdziałac.
Cytat:
Poza tym widze ze wierzysz w ideały....:-)
A Ty nie ?? Co w takim razie robisz w organizacji zajmującej sie społecznie ratowaniem zycia z narażeniem własnego ???????
baca
_________________ I’ve seen things you people wouldn’t believe. All those moments will be lost in time like tears in rain...
Czerwone stroje mogą się pojawic na kąpieliskach które nie mają podpisanej umowy z poznańską firmą, która odpowiada za kontrakt z Nivea . W tym roku nie dogadali się z Plusem / tel 601 100 100, którego nie będzie już na strojach ratowniczych/.