-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Telak za burtą?
Autor Wiadomość
baca 
Starszy Forumowicz WOPR
969

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 12:33 am   

kolucho napisał/a:
Nie do konca rozumiem jak mozna zle zinterpretowac literke "q" zamiast "ku"

Więc zacznij pisać "ku" zamiast "q"
Chyba że wytłumaczysz mi dlaczego tego nie robisz...

baca

kolucho 
Starszy Forumowicz WOPR
1066

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 12:45 am   

baca napisał/a:
Więc zacznij pisać "ku" zamiast "q"
Chyba że wytłumaczysz mi dlaczego tego nie robisz...

Troszke w dziwnej formie sie do mnie zwracasz i nie musze sie z niczego tlumaczyc ale nie ma problemu jesli to ulatwi komunikacje miedzy nami to zaprzestane uzywac w/w formy w postach :wink: Pozdrawiam :mrgreen:

PS Mysle ze podobnych sytuacji moglibysmy uniknac wprowadzajac regulamin forum. Ciekawa jego forme zaproponowal kolega JAJO :)

baca 
Starszy Forumowicz WOPR
969

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 1:14 am   

kolucho napisał/a:
Troszke w dziwnej formie sie do mnie zwracasz i nie musze sie z niczego tlumaczyc

W dziwnej ?? Określ dokładnie dziwność mojej formy zwracania się... Nie musisz się z niczego tłumaczyć, zadałem jedynie pytanie dlaczego piszesz tak a nie inaczej...

Zmusiłem się :? do przeczytania Twoich postów dotyczących obecnego prezesa WOPR. Dochodzę do wniosku, że zawarłeś w nich stwierdzenia, mogące być potraktowane jako oszczerstwa lub ataki na osoby. Podobna sytuacja zaistaniała niedawno a dotyczyła jednego z pracodawców nad morzem. Wraz z adminem i moderatorami określiliśmy je (tamte posty) jako wykraczającą poza normalnie pojęte kontakty miedzyludzkie. Ja tak samo traktuję Twoje ataki. Myślę że powinieneś swoje uwagi przedstawić Komisji Rewizyjnej WOPR, jeśli uważasz że są zasadne. Bez względu na to czy zarzuty są zasadne czy nie, proszę Cię o zaprzestanie takich działań na tym Forum.

Co do regulaminu... Jesteśmy członkami pewnej społeczności, w tym wypadku Forum i myślę, że nie potrzebujemy kodeksu zawierającego prawa i obowiązki aby się zrozumieć. Niemniej taki regulamin powstanie ale jedynie po to aby ułatwić nowym forumowiczom znalezienie się na tej stonie.

baca

kolucho 
Starszy Forumowicz WOPR
1066

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 1:44 am   

baca napisał/a:
W dziwnej ?? Określ dokładnie dziwność mojej formy zwracania się...

Chodzi mi o tryb rozkazujacy..

Co do moich obecnych i poprzednich postow jak najbardziej macie prawo w ten sposob interpretowac moje wypowiedzi ale pragne podkreslic iz nie mialy i nie maja one na celu nikogo obrazac, oczerniac itp. Bycmoze uzylem ostrych slow lecz jedynie po to by lepiej nakreslic problem a w kolejnych postach dostosuje sie do uwag.

Odnosnie regulaminu oczywiscie ze nie jest czyms absolutnie koniecznym ale mysle ze ulatwilby rowniez i wam "opiekunom" Forum prace a spolecznosc dobrze jak ma jakies zasady ktorych stara sie przestrzegac. Pozdrawiam :mrgreen:

baca 
Starszy Forumowicz WOPR
969

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 1:55 am   

kolucho napisał/a:
Chodzi mi o tryb rozkazujacy..

Przepraszam, faktycznie mogło tak to zabrzmieć...
Myślę, że co do pozostałych kwestii doszliśmy do porozumienia...

Pozdrawiam

baca

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 2:06 am   

kolucho napisał/a:
Odnosnie regulaminu oczywiscie ze nie jest czyms absolutnie koniecznym ale mysle ze ulatwilby rowniez i wam "opiekunom" Forum prace a spolecznosc dobrze jak ma jakies zasady ktorych stara sie przestrzegac.

mysle ze w regulaminie nie byloby zakazu stosowania q i baca nie moglby sie wtedy czepiac:P

kolucho 
Starszy Forumowicz WOPR
1066

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 11:56 am   

kovalsz napisał/a:
mysle ze w regulaminie nie byloby zakazu stosowania q i baca nie moglby sie wtedy czepiac:P

Co do tresci regulaminu to uwazam i powinna byc tworzona wspolnie przez uzytkowanikow i akceptowana przez ich wiekszosc :wink: Sadze ze uniknelibysmy miedzy innymi wtedy takich sytuacji jak ta z "q" ktorego notabene dla lepszej komunikacji zaprzestalem uzywac bo nie o to przeciez chodzi na forum zeby ktos sie meczyl przy czytaniu postow.. Piszac w ten sposob nawet nie sadzilem ze moze to az tak utrudniac przekaz i chyba sa podzielone zdania co do tego i tu regulamin przyszedlby nam z pomoca gdyz jesli cos akceptowalne byloby przez wiekszosc to nie byloby problemu ze komus to nie odpowiada..
baca napisał/a:
Wraz z adminem i moderatorami określiliśmy je (tamte posty) jako wykraczającą poza normalnie pojęte kontakty miedzyludzkie

Jeszcze wracajac do tresci niektorych moich postow to bardzo prosze o wczesniejsze sygnalizowanie takowej ich interpretacji :wink: Pozdrawiam :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez kolucho Sob Gru 24, 2005 12:02 pm, w całości zmieniany 1 raz  

anmark 
BAD - Bardzo Aktywny Działacz
SR WOPR

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 11:59 am   

Kolucho, dziękuję za wyrozumiałość!
Życzę spokojnych swiąt!

PAROSTATEK 
Doświadczony Forumowicz WOPR
SRW

Wysłany: Wto Sty 03, 2006 8:05 pm   

"pax miedzy chrzescijany".mysl ze szanowni koledzy odbiegli nieco od tematu.mnie pan Telak tez nieco zirytowal swoim zachowaniem po zakonczeiu naszego srw kursu.moze niektorzy z was tego nie zrozumieja ,ale trzeba bylo tam byc

Odpowiedz do tematu