No có? ze wzgl?du na pore w jakich kr?cono film wida? od razu ?e akcje ustawione, jako? koledzy z GOPR-u mieli wi?ksze zaci?cie do aktorstwa.Ale ogólnie oceniam ?e film wyszed? fajnie, troszke pompy, sprz?tu,ludzi ale fajnie to wszystko wygl?da a ta czo?ówka ze skuterami i ribami no to "Amerika" po prostu Mogliby troche nad morze popatrze? Tam nie musieliby ustawia? akcji, wystarczy ?e by przez miesi?c posiedzieli na jednej z pla? i materia?u by mieli na dwa sezony Ale podsumowuj?c ten film to naprawd? fajne wra?enie no i wielki szacun dla ch?opaków z Wielkopolskiego za moczenie sie w zimnej wodzie
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 537 Skąd: chleb!
Wysłany: Czw Gru 22, 2011 11:24 am
Wra?enia po obejrzeniu - baardzo pozytywne. Szczególnie realizacja czo?ówki mi si? podoba
Jest oczywi?cie kilka b??dów merytorycznych - niedopatrze? - i troch? ?mieszna scena jak do akcji p?ynie 6 jednostek w u?o?eniu rodem ze s?onecznego patrolu... Ale ogólnie bardzo mi si? podoba?o
_________________ Lifeguard -> Trained to save your ass, not kiss it.
Dobrze, ?e bior? przyk?ad ze S?onecznego Patrolu a nie Nagiego Patrolu Chocia? wtedy mieliby?my serial komediowy Niektórzy aktorzy pasowaliby tam jak ula?
Hehe moich kolegów i siebie przy okazji ale to tak w ?artach bo nie chodzi?o mi o obra?anie kogokolwiek
Musz? przyzna?, ?e moja skrzynka odbiorcza p?ka w szwach, przesadzi?em z deklaracj? Ale to dobrze, u?wiadomili?cie mnie ile osób tu zagl?da! Mi?ego ogl?dania