Grupa operacyjna WOPR, odc. 1
Poniedzia?ek, 19 grudnia, 13:00
Polsat Play
Gatunek: Serial dokumentalny
Opowie?? o woprowcach, którzy s? gotowi ratowa? ludzkie ?ycie bez wzgl?du na warunki pogodowe. ?mia?kowie z Wodnego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego w swojej pracy podejmuj? bardzo trudne wyzwania. Cz?sto uczestnicz? w ci??kich i nietypowych akcjach ratunkowych. Dzi?ki serialowi widzowie dowiedz? si?, w jaki sposób dochodzi do najniebezpieczniejszych wypadków na wodzie.
Pó? roku temu bra?em udzia? w jednym z planów zdj?ciowych...ale b?dzie siara
Swoj? drog? chyba dobrze, ?e powsta? taki serial, bo jest on oparty na prawdziwej pracy ratowników, nie ma tu re?yserki jak to by?o w innym serialu TVP1 "ratownicy". Tutaj regu?y ustalali prezesi poszczególnych woprów i to z nimi by?y prowadzone konsultacje, jak wszystko wygl?da na prawd?.
norbi_desa, mo?e poczekajmy a? uka?? si? odcinki bo spalimy temat innym widzom Swoj? drog? tak zmarz?em w tej wodzie, ?e 3 dni si? kurowa?em, wi?c mam nadziej?, ?e moje aktorstwo nie pójdzie na marne hehe
wspó?czuje tym co byli od nas bo woda miala z 13-14 stopni
Nawet mi nie przypominaj Szczerze nie wiem ile woda mia?a stopni u nas. Nam mówili, ?e w granicach 10-12 (odcinek by? kr?cony 10. kwietnia) ale to by?o nic przy robieniu dubli Próba za prób? a cz?owiek blady jak mój avatar Przyznam szczerze, ?e za ?adne pieni?dze nie chcia?bym pracowa? w ekipie telewizyjnej, która skr?ca takie filmy - chaos i po?piech z odrobin? wrzasku w tle
M?oody, b?dzie weso?y odcinek Mam nadziej?, ?e filmiki uka?? si? pó?niej na YT