Wysłany: Pon Cze 25, 2007 11:06 am PILNE!!! DOBRZEPŁATNA PRACA W HOTELU NAD MORZEM
Hej! Miałem jechac do roboty od 1 lipca do hotelu w Pobierowie ale niestety przytrafiła mi się mała kontuzja i gips, więc nie dam rady się wykurowac. Dlatego szukam kogoś w zamian. Praca od 9 do 15, zakwaterowanie i jedzenie zapewnione. Termin od 1 do 31 lipca. Wynagrodzenie 800zł na rękę. Jak ktoś jest zainteresowany to piszcie na radek.stanecki@wp.pl
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 9:56 am
bardzo dobrze płatna. 800zł za 6 godzin dziennie na baseniku <o głębokości 1,3m> + jedzenie <powiedzmy że 3 posiłki to 15x30=450zł> + spanie w Pobierowie <taniej niż 25zł nie znajdziesz, więc 25x30=750zł> = 2000zł!!! Czyli za godz Ci wychodzi ok 11zł. Mało Wam?!
800 zł - dobrze płatna... rzekłbym mocno przecietna. wyżywienie i spanie to raczej standart, pozatym co to za przyjemność w wakacje być nad morzem i siedzieć na basenie.
gbyś te 11 zł za godzine miał na rękę wtedy była by dobrze płatna.
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 6:08 pm
no ja powiem tak ja mam 800 zl na reke (za 14 dni) plus jedzenie i spadnie na obozie harcerskim wiec w wodzie nie beda siedziec ciagle tylko beda biegac po lesie wiec bede pracowac mneij niz 6 h dziennie i to ze zorganizowanymi grupami.... to chyba jest dobra placa a 800 zl za miesiac to szczerze mowiac raczej smiech a nie dobra placa bo na zaprzyjaznionym obozie mlodsi ratownicy tyle zarabiaja miesiecznie.. ale to moje zdanie )
pozdrawiam
_________________ Wiesz, kto to jest Bóg?... Czasem zdarza Ci się, że kiedy czegoś bardzo pragniesz, to mówisz to tak jakby komuś... Bóg to ten koleś, który Cię wtedy olewa!
Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 291 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 9:02 pm
Hm...sam fakt Pobierowa to kuszaca propozycja Jak ktos nie był niech nie mowi:) Jak praca do 15:00 to jeszcze potem mozna iśc na plaże sie poopalac
Niestety ja sie nie pisze...prace mam
_________________ Zawsze powinieneś przerwać CPR po drugim Au!ze strony pacjenta