i jak sie podobało ??
ja wrocilem ze sporym bagazem materialu (zdjecia, filmy), duzo rzeczy mam do przemyslenia i poukladania w glowie
na pewno szkolenie uwazam za bardzo udane
_________________ 2005-Młodszy Ratownik WOPR
2006-Sternik Motorowodny
Grupa Szybkiego Reagowania WOPR
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''
tak tak bylo bomba... choc ZIMNO, Matis czy to nie wy nie podwoziliscie tego glacjologa do gdyni?? Nie wiecie kiedy bedzie do nabycia cala lpyta CD z filmami i materialami??
tak tak bylo bomba... choc ZIMNO, Matis czy to nie wy nie podwoziliscie tego glacjologa do gdyni?? Nie wiecie kiedy bedzie do nabycia cala lpyta CD z filmami i materialami??
tak, to my
jechał z nami do 3miasta
bardzo fajny gościu
jeżeli chodzi o płytki z materialami to nie mam pojecia kiedy bedzie do kupienia, raczej powinienes zapytac w biurze sląskiego wopr
Szkolenie uważam za udane z małymi mankamentami organizacyjnymi.
Mieszkam niedaleko więc dojeżdżałem. Okazało się, że w piątek niepotrzebnie przyjechałem - miał być wykład a nie było.
W sobote organizacja padła - szczególnie w pierwszej grupie, która nie zdążyła wszystkiego zaliczyć. Na szczęście byłem w drugiej i wszystko zaliczyłem :].
Pierwsza grupa musiała czekać po wykładach pare godzin na wykład, którego również nie było... a jedynie przemówienie Telaka.
Co do niedzieli również niepotrzebnie przyjechałem - miał być pokaz poduszkowca a nie było.
Poza tym świetnie się bawiłem a wykład Pietrzaka można oglądać zarówno jako wykład naukowy jak i niezły kabaret.
Pozdrawiam !
Racja szkolenie mozna bylo by zalatwic w 1 dzien. Braki organizacje rzeczywiscie byly. A co do wykladu lekarza apteczce i hipotermii, zgadzam sie to moze byc kabaret z reszta bardzo udany.