Nie wiem jak w tym roku, ale w nastepnym bedzie trzeba cos konkretnego ruszyc. Tylko ekipa by sie jakas przydala. No i oczywiscie treningi juz od pazdziernika i regularne. Trzeba troszke nad tym pomyslec.
Myslalam o stworzeniu jakiejs druzyny, np. przy AMB. Co Ty na to?? Trzeby by sie tylko w tych wszystkich kwestiach formalnych i kadrowych rozejrzec.
Pozdrawiam
_________________ >> Rzu? mnie wilkom na pozarcie, a wróc? dowodz?c watah?... <<
Napisalam, ze najpierw trzeba by sie rozejrzec w kwestiach formalnych. Jak by to moglo funkcjonowac przy naszej Alma Mater, a jak bez niej i tym podoben. Na razie to tylko taki pomysl. Jesli ktos mialby jakies rozeznanie w tej sprawie, bede wdzieczna za wszelkie informacje
Co do Twojego pytania: nie wiem co bede robila przez nastepny miesiac, nie wiem do kiedy tu zostaje, a Ty mnie jeszcze pytasz, gdzie bede pracowala?? Staram sie o jakies miejesce pracy na wybrzezu tu w Niemczech, ale zobaczymy jak to bedzie.
Pozdrawiam
_________________ >> Rzu? mnie wilkom na pozarcie, a wróc? dowodz?c watah?... <<