Wysłany: Wto Sty 31, 2006 6:34 pm To mo?e ja zaczn? HA HA HA
Widze ?e Województwo Opolskie troszke odstaje w postach od innych takze ja zaczne i zapytam czy jest tu na forum kto? z Opolskiego albo chociaz czasem bywa w naszych okolicach?????
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 12:59 am
no i znow sie urwal temat WOPR na Opolszczy?nie, malo nas ale to nie znaczy ze nie mozemy rozkrecic tego forum , z ciekawszych informacji na Debowej rusza kurs mlodszego ratownika WOPR i ratownika WOPR wiecej informacji nad samym jeziorem u instruktora WOPR 393 lub u mnie, moj nr gg 7070357
dobra dobra... to ci?gniemy temat..tzn reanimujemy lub prowadzimy resuscytacje-w zale?no?ci od efektu, który chcemy osi?gn??;p, opolski WOPR:p
Jestem ze ?l?ska, ale w opolskim WOPR sta?am si? ratownikiem hieh ;] wi?c z zasadzie to nale?? do niego ;p (g?upol) Szkoda by?oby zosta? w tyle i straci? si? w t?umie innych Oddzia?ów;> NO NIE?
Pozdrawiam... w szczególno?ci RM i RW z Nysy:D <lol>
_________________ "Bo o to chodzi jedynie, by naprzód wci?? i?? ?mia?o. Bo zawsze si? dochodzi, gdzie indziej ni? si? chcia?o."
Witam
Do??czam si? do paczki. M?odszego zdawa?em 4 lata temu w d?bowej a wodniaka 3 lata temu na Turawie, m?odszy brat w tym roku zdaje na wodniaka w Turawie i te? b?dzie z nami
Pozdrawiam i 3-majcie si?
Ps
Jest z nami jaka? Pani??