Wysłany: Sob Lut 18, 2006 1:57 pm
widzę, że coś cicho na waszym forum regionalnym, znam kilku ratowników z Chełma, miałam przyjemność pracować z nimi na Gliniankach, postaram się ich zachęcić do aktywnego korzystania z forum
Pozdrawiam
Widze że jesteś okuninki to masz fajnie bo niemusisz dojeżdzać ja w tym roku też chyba pojade nad białe ( o ile będą chcieli mnie wziąść ) I mam pytanko czy niewiesz jak to będzie czy będzie możliwość pracować tam czy raczej nie zabardzo ?? pozdrawiam
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 7:57 pm
Mam RW w tamte wakacje udało mi sie dostać robotę na prywatnym kąpielisku i jeszcze w tedy miałem młodszego ale to od razu po stażu było
pozdrawiam obti
Na Deawoo siedzi Rafał, więc pewnie na Lubzelu pracujesz z Bogdanem 2lata pracuje na każdym jeziorze w 2004i 2005 siedziałem na Lubzelu nad Łukczem może chcesz teraz zobaczyć jak jest w Firleju? Zapewniam że szef jest bez porównania lepszy i masz przerwe obiadowa (2h)
Pozdro