Wysłany: Sro Lip 16, 2008 3:08 pm czy ratownicy mają darmowy wstęp?
witam tak jak w temacie mam papier młodszego ratownika lecz nie mam żadnej fuchy z tym zwiazanej poprostu u mnie młodszych ratowników nie zatrudniają.Czy jako że mam papier ratownika mogę wchodzić na basen za darmo jak to jest?
A wiec u mnie na basenie na przykład ratownicy płacą 1 zł i mogą siedzieć cały dzień na basenie oczywiście służba przeplatana pływaniem Opłatę wymyślił dyrektor ośrodka.
_________________ 2008 Instruktor motorowodny
1998 MR WOPR
2002 R WOPR
2006 SR WOPR
Wietrznica x2
Lodowe Gliwice 2006
Skutery Rowy 2007
p-1, pl-1
BLS/AED
Sędzia Pływania
Procedury i Wyposażenie 2007 itd.
Cebul Wypowie się, choć w ostateczności Młodszy Ratownik
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 12:14 am
watpie zebys mial darmowy wstep tylko dlatego ze jestes mlodszym ratownikiem, jakbys pracowal na tym basenie to co innego
np u mnie w Poznaniu jest tak ze jak sie pracuje na basenie jako ratownik lub instruktor to mozna wchodzic za darmo poplywac
elo, jw. patrz w regulaminie - ewentualnie dogadanie się z właścicielem obiektu...
kiedyś na basenie w mojej miejscowości istniało poniedziałkowe sprzątanie-młodsi rat. pomagali sprzątać a za to cały tydzień wlot był free(była lista z nazwiskami w kasie).....
były to piękne czasy:)