Wysłany: Sro Lut 03, 2010 11:47 am 1% dla ratowników
poszukałem i znalazłem kilka woprów które są OPP
oprócz gdańskiego wopru oraz fundacji o których już wiemy znalazłem jeszcze następujące:
- Legionowskie WOPR
- Beskidzkie WOPR
- Warszawskie WOPR
- Borowiackie WOPR w Tucholi
- Kujawsko-Pomorskie WOPR
_________________ "Bycie użytkownikiem Forum WOPR to przywilej, ale nie prawo."
- Asystent tyczki basenowej,
- Operator zjeżdżalni (do 50m włącznie)
- Stażysta w pływaniu BL-ką
„Autorytet kierownika nie opiera się wyłącznie na jego kwalifikacjach zawodowych i wiadomościach fachowych,
lecz również na umiejętnościach kulturalnego zachowania się i pozyskania szacunku u ludzi.” - J. Penc
Witam,
zarejestrowałem się i muszę przyznać, że parę godzin można "stracić" będąc w pracy i czytając wpisy. Bardzo dobre, dobre, a czasami, delikatnie mówiąc mijające się z prawdą.
Pozdrawiam serdecznie.
zarejestrowałem się i muszę przyznać, że parę godzin można "stracić" będąc w pracy i czytając wpisy. Bardzo dobre, dobre, a czasami, delikatnie mówiąc mijające się z prawdą.
Dlatego mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoimi poglądami, wiedzą i doświadczeniem
_________________ "Bycie użytkownikiem Forum WOPR to przywilej, ale nie prawo."
- Asystent tyczki basenowej,
- Operator zjeżdżalni (do 50m włącznie)
- Stażysta w pływaniu BL-ką
„Autorytet kierownika nie opiera się wyłącznie na jego kwalifikacjach zawodowych i wiadomościach fachowych,
lecz również na umiejętnościach kulturalnego zachowania się i pozyskania szacunku u ludzi.” - J. Penc