Uczestnicz? w kursie na m?odszego ratownika który jest w?a?nie organizowany:)
Mam odno?nie niego par? pyta?:)
1. Wie kto? mo?e czy i je?li tak to gdzie znajd? z niego fotki?:)(bo wiem, ?e by?y robione)
2. Po zdaniu na "specjaln? kart? p?ywack?" trzeba wp?aci? 40z? za t? kartk?. Czy w cenie 40 z?otych jest ?ó?ty czepek czy takowy trzeba sobie samemu sprawi??:)
3. Macie jakie? sposoby na nauczenie si? p?ywania bez okularków?:)
4. Czy wiadomo ju? czy wybieramy si? do "TAMY"?
To tyle z mojej strony!:) Z góry dzi?kuj? za odpowied?!:)
1. Wie kto? mo?e czy i je?li tak to gdzie znajd? z niego fotki?:)(bo wiem, ?e by?y robione)
O takie rzeczy powiniene? zapyta? si? Instruktora, albo osoby która je robi?a.
revansan napisał/a:
2. Po zdaniu na "specjaln? kart? p?ywack?" trzeba wp?aci? 40z? za t? kartk?. Czy w cenie 40 z?otych jest ?ó?ty czepek czy takowy trzeba sobie samemu sprawi??:)
Tak, w cenie powinien by? czepek.
revansan napisał/a:
Zamkn?? oczy pod wod? Albo p?ywa? kraulem ratowniczym.
revansan napisał/a:
4. Czy wiadomo ju? czy wybieramy si? do "TAMY"?
My tzn. kto? Do TAMY zazwyczaj jedzie si? na kursy Starszego Ratownika i Instruktora.
a gdzie Ty chcesz plywac bez okularkow ? po co ? wiadomo do akcji nie bedziesz zakladal ale plywanie sportowe to bez sensu, ja jak robilem asystentury przy kursach MR i RW to nie pozwalalem w basenie na zaliczeniach, na zajeciach z nurkowania zakladac okulary ale do sportowego rozplywania owszem po co sobie w oczy chlor pchac na basenie