Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 7:09 pm ratownik młodszy-gdzie na kurs??
Witam sardesznie
Szukam w necie info na temat kursu MR w okolicach Sulechowa i nie mogę znależć informacji, gdzie na taki kurs mógłbym się zapisać
Jeśli ktoś może mi wskazać miejsce i terminy takich kursów w okolicy Sulechowa,będę wdzięczny
Myślę, że powinieneś wybrać się do siedziby tamtejszego WOPR-u, ewentualnie na pobliski basen. Jeżeli jest gdzieś w pobliżu organizowany kurs, to tam na pewno dostaniesz na ten temat informację.
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 4:15 pm
Z tego co wiem to w Zielonej taki kurs własnie trwa lub juz sie skonczyl. Ale spokojna głowa rąk do pracy brak wiec kursy zapewne gdzies znajdziesz. Nawet jak nie w Zieonej Górze to sa jeszcze w Zarach, Zaganiu, Lubsku, Sławie, wszedzie tam gdzie sa jednostki terenowe.
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 6:21 pm
no w ZG skonczyl sie jakies 2 tyg temu ale calkiem mozliwe ze przed samym sezonem lub w czasie wakacji bedzie jeszcze cos u nas organizowane ale tak jak mowilem musisz sie sam dowiedziec i popytac w okolicy
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 2:19 pm
U nas w gubinie jest ostatnio bardzo duzo kursów ... w ciągu ostatniego roku zwerbowaliśmy około 100 ratowników lub wiecej wlasnie skączył sie niedawno ostatni kurs i niedlugo spodziewac sie mozna nastepnego ... !!