Wysłany: Sob Lut 25, 2006 6:59 pm Do ratownikow obstawiajacych ŁEBE!1
Dowiedzialem sie ze ratownicy z Wroclawia obstawjaja Łebe. Jesli to prawda to czy moglby mi ktos podac namiary na ludzi ktorzy sa odpowiedzialni za zatrudnianie ratownikow w Łebie i powiedziec cos na temat rekrutacji.Pozdrawiam:)
witam. mam te przyjemnosc ze bede pracowal w Lebie. kwestia rekrutacji jest taka, ze zapisy zaczynaja sie okolo lutego, a komplet jest juz w kwietniu. nie ma sie jednak co zalamywac, bo czasami komus cos wypada i rezygnuje. ponadto jak ktos jest starszym ratownikiem to raczej nikt nie robi problemow. ale starszych leba nie lechce bo sa tam marne pieniadze
August, to sie spotkamy Pracowałes wczesniej w Łebie? Ja sie kilka dni temu dowiedziałam, ze dostałam tam prace, ale jade tam pierwszy raz, także nikogo nie znam i nie wiem czego sie spodziewać, ale nastawiam się pozytywnie
Ostatnio zmieniony przez Ishtar Czw Mar 01, 2007 7:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
ponadto jak ktos jest starszym ratownikiem to raczej nikt nie robi problemow. ale starszych leba nie lechce bo sa tam marne pieniadze
A SKAD TE INFORMACJE NA TEMAT STARSZYCH RATOWNIKÓW KTORYCH NIE CHCE ŁEBA ...NO CHYBA ZE MOWA O RATOWNIKACH WOPR KTORZY JUZ COS WIEDZA NA TEMAT PRACY NAD MORZEM I NIE CHCA !!! JECHAC DO ŁEBY ZE WZGLEDU NA ... NO WŁAŚNIE ... SUPER GESTORA I ORGANIZATOROW
Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mógłby podać mi namiary na ludzi odpowiedzialnych za WOPR w Łebie.
Będę miał okazję spędzić tam trochę czasu i może mógłbym się przydać
Mój meil: uganda1@tlen.pl