-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Pedofilia
Autor Wiadomość
t0ma5 
Dyżur na www.forum.wopr.net.pl
RW

Wysłany: Wto Gru 20, 2005 7:30 pm   Pedofilia

Spotkaliscie sie moze juz z takim zjawiskiem?
Ja osobiscie mialem 2 powazne zajscia zwiazane z tym tematem podczas pracy w Aqua Parku.
Pierwsze "lagodniejsze": facet okolo 30 lat poszedl za dziewczynka na zjezdzalnie. Dziewczynka wyjechala z placzem- pierwsza mysl to taka ze sie gdzies udezyla albo cos... ojciec wzial ja i zanim dobieglem ojciec odstawil dziewczynke na brzeg i pobiegl do szatni gdzie odrazu po zjechaniu za dziewczynka pobiegl ten facet. W szatni troszke go poturbowal. Jak sie dowiedzielismy o co chodzi wezwalismy policje, a beszczelny pedofil chcial jeszcze ojca dziecka skarzyc ale na szczscie bylo kilku swiadkow, ktorzy widzieli jak sie potknal i udezyl o szafke a wlasnie w tym momencie tasmy z kamer byly "zmieniane" i tez nic sie nie nagralo.
Druga sytuacja o wiele bardiej bulwersujaca to 17 latek ktory podszczypywal male dziwczynki a pozniej zaczal sie masturbowac w wodzie, zostal natychmaist usuniety z basenu i wezwalismy policje, ale jak by tego bylo malo po kilku dnaich do nas doszlo ze z widowni cala ta akcje filmowal jakis facet, podczas przyjazdu policji takze wszystko filmowal...dzieki temu nagraniu nie bylo problemu ze skazaniem...obojga bo facet ktory to filmowal byl ojcem 17 latka...
Niestety nie orientuje sie jakie zapadly wyroki.
Zycze wszystkim jak najmniej takich zajsc!
2006 - szkolenie specjalistyczne - Wietrznice

sztondi 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Wto Gru 20, 2005 8:44 pm   

Dzięki Bogu jeszcze sie ze zjawiskiem Pedofili :x nie spotkałem, ale w Mojej Szkole podstawowej był Nauczyciel W-F , który uczył dziewczyny i były z nim problemy dotykał je tam gdzie nie trzeba, było powazne spotkanie z rodzicami wytłumaczył sie tym ze musi je asekurowac i inaczej nie pokaze cwiczen :roll: i Przeprosił :wink: Pozdro
2009 - Instruktor Pływania
2009 - Instruktor Triathlonu

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Wto Gru 20, 2005 11:03 pm   

kiedys na plazy blakala sie samotnie taka mala bladyneczka z 4 latka. jako uczynny ratownik zlapalem mala za reke i pytam sie gdzie mama...nagle jakis facet mnie odpycha...prawie przewrocil...i wrzeszczy cos po szwedzku chyba... tak mi sie wydaje ze wzial mnie za pedofila...bo inaczej nie umiem sobie wytlumaczyc jego zachowania...
teraz zanim zlapie dzieciaka za reke to sprawdzam czy nikt mi w leb nie chce dac :roll:

Timon 
Dyżur na www.forum.wopr.net.pl
Ratownik

Wysłany: Sro Gru 21, 2005 4:37 pm   

kovalsz, często tak jest że chcesz dobrze, a ludzie to widzą na odwrót, w mojej bardzo krótkiej karierze ratownika jeszcze nie zaobserwowałem nigdy takiego zjawiska, mam nadzieję że nigdy takie coś nienastąpi, osobiście uważam to za najochydniejszą rzecz jaką można zrobić dziecku.......
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''

JAJO 
Starszy Forumowicz WOPR
1057

Wysłany: Czw Gru 22, 2005 1:48 am   

To jest skrzywienie. Takch ludzi powinno sie zamykac na osobnosci albo orczyk. ;)
1998 MR WOPR | 2001 Sternik Motorowodny | 2002 R WOPR | 2005 Zeglarz Jachotwy | 2005 SR WOPR | 2006 Sprzetowe w Szczecinie | 2007 I. Sportu - Plywanie | 2007 BLS/AED | 2007 I WOPR | 2007 Sprzetowe w Kolobrzegu | 2007 KPP w Kolobrzegu

Dimitri 
Doświadczony Forumowicz WOPR
feldmarschall

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 9:02 am   

No to ładnie nie sądziłem że poza kopulacją normalnej parki w jacuzzi dochodzi do takich rzeczy ale dzięki będe wyczulony na takich palantów

baca 
Starszy Forumowicz WOPR
969

Wysłany: Sob Gru 24, 2005 2:00 pm   

Myślę że temat pedofilii jest tematem bardzo kontrowersyjnym.
Proszę w takim razie o przemyślenie swoich postów przed ich publikacją w tym temacie. Lekceważenie lub humoryzowanie takich sytuacji jest bardzo nie na miejscu.

Pozdrawiam

baca

HDS 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 10:12 am   

w dziale wojewodztwa malopolskiego jest podobny temat...

Odpowiedz do tematu