ciekawi mnie czy trenujecie jakies inne sporty niekoniecznie zwiazane z woda lub ratownictwem.ja osobiscie cwicze na silowni i trenuje taekwondo.pozdrawiam
Ja Jestem Kolarzem amatorem nie trenowałem w klubie poniewaz Trener sam przynosił Koks Przejechałem w tym roku 8000 km Uwielbiam pływać, grać w siatkówke i chodze 2 razy w tygodniu na siłke włascicielem tej siłki jest mój Instruktor
Poza pływaniem ostatnio zainteresował mnie freediving, ale jeszcze nie poczynilam zadnych kroków w tej dyscyplinie. Poza tym uwielbiam szaleństwa na snowboardzie miodzio
JAJO zapomniales o strzelaniu (w ramach trojboju)-Ty miales troche dluzszy epizod niz ja ale cos tam potrenowalismy Osobiscie poza plywaniem ktore ubostwiam to jezdze na nartach jak czas pozwala.. Pozdrawiam
Wysłany: Sob Gru 24, 2005 11:06 pm
a ja strzelałam z broni pneumatycznej przez dwa lata, w sumie to nawet jakieś medale się przewijały, ale zrezygnowałam, bo nie mogłam pogodzić tego z pływaniem;) I teraz dla odmiany zdobywam medale w sztafetach pływackich:)
Wysłany: Nie Gru 25, 2005 3:29 pm
dzięki, teraz musze potrenować troszkę więcej, bo już niedługo jest małopolska licealiada i trzeba dobrze Kraków reprezentować;) a może znowu jakieś sreberko się trafi;)
kiedys kiedys była piłka nożna, ale po kontuzji (poważnej) dałem sobie spokój, a teraz oprócz pływania brykam po górach a w zimie narty
w czasie studiów żeglarstwo ale teraz już na to nie ma czasu