-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Ubrania Nivea WOPR
Autor Wiadomość
HDS 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Pon Wrz 12, 2005 9:06 pm   

wspiratnur napisał/a:
..ciekawe gdzie jest taki sklep.....
jest to sklep o nazwie"nivea&wopr&company- na zawsze razem - naszym atutem sa uczciwi kierowniocy dysponujacy naszym sprzetem"

:twisted: :evil: :!:

noname89 
Forumowicz WOPR

Wysłany: Sro Wrz 14, 2005 5:20 pm   

witam mam pytanie czy ktos z was posiada koszulke z Nivea CUP chodzi mi o granatowa koszulke z krótkim rekawem z napisem sprzodu "Mistrzostwa Ratownikow Wopr 2005"????jesli tak to prosze o kontakt marek.glema@op.pl ;]dziekuje

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Sro Wrz 14, 2005 8:08 pm   kaska

tym co zdaja te ciuchy proponuje nie zdawac. nie podpisaliscie umowy zadnej na ciuchy a pracodawca musi wam mundurki zapewnic. wiec to wam sie cos nalezy a nie jemu. Najgorsze co was moze czekac to problem w przyszlym roku z takim kolesiem ale mysle ze nie warto jechac do goscia ktory zarabia na was.

noname89 
Forumowicz WOPR

Wysłany: Sob Wrz 17, 2005 10:39 am   

tez tak mysle ale co zrobic jak chcesz tam jechac dla klimatu dla ludzi z ktorymi bedziesz pracowal a nie dla pracodawcy;]

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Sob Wrz 17, 2005 5:39 pm   albo rybka albo akwarium:)

no niestety rozumiem cie bo jestem w podobnej sytuacji. ja kombinuje zeby odciagnac troche klimatu w inne miejsce:)

noname89 
Forumowicz WOPR

Wysłany: Wto Wrz 20, 2005 8:55 am   

hehe no dokladnie my(miedzywodzie) tez kombinujemy jak by to zrobic a przede wsyzstkim gdzie no zobaczymy co z tego bedzie;]

Mati_Nysa 
Młodszy Forumowicz
Ratownik WOPR

Wysłany: Pią Wrz 23, 2005 10:25 pm   

Szkoda słów na nieuczciwych szefów. ALe zdarza się. W tym roku pracowałem nad morzem i miałem równie niemiła akcję; któryś z ratowników ukradł mi spodenki, i to było w środku bazy!!! No ale niestety nawet w WOPRze mamy odpadki. Jak jest nad morzem wszyscy wiemy, wszyscy kombinują ile wlezie i ostro jadą po kosztach. Niestety naszym kosztem, nie spotkałem się jeszcze z miejscem gdzie dawano by rzeczy pod koniec sezonu. Po prostu jest tak że szef ma w składziku nowe i świeże rzeczy a swoim ludziom daje kilkusezonowe; zazwyczaj poważnie zdewastowane. Inna sprawa jak jesteś szefa przydupasem. Ja w tym roku dostałem rzeczy po gościu który wyjechałw tym samym dniu, niestety nie zostały wyprane; normalka. Do tego były tak zdewastowane że wstyd się pokazać. Naszczęście miałem swoją koszulke to jeszcze jakoś wyglądałem. Nie wierze w to że w tej materi coś się zmieni. Zreszta większość z nas i tak jest zatrudniana na czarno.... Rozwiązanie?? Ja w przyszłe wakacje na zachód kombinuje. Normalne pieniądze, normalne warunki. Niestety ludzie na zachodzie nie wszędzie szanują ratowników tak jak w polsce ale to już inna kwestia.
Pozdrawiam!!

noname89 
Forumowicz WOPR

Wysłany: Nie Wrz 25, 2005 12:25 pm   

takie pytanko jeszcze z mojeje strony :)gdzie pracowales iz a ile:Pdzieki za odp :mrgreen:

wspiratnur
Wypowie się, choć w ostateczności

Wysłany: Sro Wrz 28, 2005 4:39 pm   pomyslmy.......

od pewnego czasu obserwuje strone allegro a dokladnie dział WOPR. Okazuje sie ze 2 osoby posugujace sie nickami: sovereignpro; mkosa76 co jakis czas wystawiaja pelne nowiutenkie komplety NIVEA WOPR. Zastanawiam sie skad ci uzytkownicy allegro maja dostep do tych kompetów. Wiekszosc ratowników jadocych do pracy nad morze dostaje stare ubrania z poprzedniej zmiany, a po skonczeniu pracy sa zmuszani je oddac.

BRAK SŁÓW.......

frezee 
Doświadczony Forumowicz WOPR
haha ^^

Wysłany: Sob Paź 01, 2005 2:02 pm   

maja dojscia albo sa pracodawcami...

noname89 
Forumowicz WOPR

Wysłany: Nie Paź 02, 2005 10:22 pm   

raczej to 2.......... :(

tysiak 
Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Wto Lis 01, 2005 4:28 pm   

Ja juz swoja opinie na ten temat wyraziłam w innym temacie na tym forum
Ostatnio zmieniony przez tysiak Wto Lut 07, 2006 4:30 pm, w całości zmieniany 1 raz  

JAJO 
Starszy Forumowicz WOPR
1057

Wysłany: Sob Lis 12, 2005 10:14 am   

Bardzo ciekawy temat tu poruszacie.
Ja rowniez pracowalem nad morzem (4 sezon z rzedu) i co roku dostawalismy ciuchy NIVEA na wlasnosc (nie liczac pierwszego bo z jakis tam przyczyn nie bylo umowy podpisanej).
W tej chwili mam 3 swoje komplety. Z tego co pamietam przyslugiwaly nam w tym 2 koszulki na miesiac ale z tym roznie bywalo.
W tej chwili mam jeden komplet (2004) nie uzywany bo pracowalem w tym z 2003 roku (wydaje mi sie najlepszy z tych co do tej pory posiadam) z tym ze bez czapeczki bo laskom porozdawalem. Oprocz tego spodenki spodnie z tego roku (kurtke uzywalem i ma polar wiec chyba sobie zostawie choc jest troche mala) Wszystko XL. Jesli ktos jest zainteresowany prosze na priva i moze sie dogadamy.

Natomiast jesli chodzi o to zatrzymywanie ciuchow przez pracodawcow to to jest dziwne. Mnie ten problem nie dotyczy ale obilo mi sie o uszy. Nie wiem jak jest tam z waszymi umowami ale jak juz tu ktos napisal nic was nie wiaze z pracodawca jesli chodzi o ciuchy. Mozecie sie wypiac i tyle. Poprawcie mnie jesli sie myle.

Timon 
Dyżur na www.forum.wopr.net.pl
Ratownik

Wysłany: Sob Lis 12, 2005 11:10 am   

JAJO- a gdzie pracowałeś ?
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Sob Lis 12, 2005 11:28 am   poprostu trzeba walczyc o swoje...

masz 100% racji JAJO jesli chodzi o oddawanie ciuchow ale mysle ze z sezonu 2005 to tylko kurtka jest fajna a spodenki najgorsze jakie dali. problem ze spodenkami jest jeden...ladnie wygladaja, maja duzo fajnych kieszonek, szlufki na pasek, rozporek...tylko po co mi to?? gumki sciagajace sa tak kruche ze wiekszosc chlopakow juz pierewszego dnia je pourywala a krok w spodenkach jest tak nisko, ze z wody ciezko wejsc na lodke. fajnie ze daja i to za darmo i darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada ale niech ktos pomysli by te ciuchy byly praktyczne a nie sliczne. ilu z was rozerwalo sobie kurtki nowe pod pachami?? ja dbalem strasznie o nia bo wiedzialem od kolegow ze sie rwa ale i tak przy pierwszej akcji rozerwalem z obu stron...
czepiam sie bo wydaje mi sie ze to nie z powodu oszczednosci sa te wszystkie mankamenty tylko poprostu z nieznajomosci tematu i checi zrobienia z nas slicznych banerow...
my bonusowo mielismy jeszcze okulary ARCTICA z polaryzacja i dwoma rodzajami szkiel ale to juz zasluga naszego szefa ze potrafil sie dogadac z ta firma.

Odpowiedz do tematu