Wysłany: Nie Cze 08, 2008 6:36 pm Ile czekaliście na papiery?
Właśnie kończe kurs MR i nie wiem kiedy papiery dostane. Kończe późno i nie wiem kiedy mogę zacząć pracować Może to zależy gdzie? jeśli tak, to ile czekaliście w Łodzi?
Zależy jak leży Też dostałem książeczkę w dniu zaliczenia egzaminu, na kartę tylko trzeba było trochę czekac.
MatiX może u ciebie wymyslili sobie jakąś wiekszą imprezę?
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 6:51 pm
Cytat:
MatiX może u ciebie wymyslili sobie jakąś wiekszą imprezę?
Coś mi sie o uszy obiło że książeczki dostajemy w dzień ślubowania czyli 29 czerwca w Dzień Ratownika. Nie wiem czy tak własnie bedzie ale takie sluchy chodza
Jaka kartka? Plastikowy identyfikator masz na myśli?
Nie zamieszanie Tylko każdy czeka na identyfikator tyle. Właśnie wczoraj złożyłam papiery na identyfikator i mam czekać ok 3 miesiące.
A legitymacje powinni Wam dać od razu w dniu zkaończenia kursu, przynajmniej tak u mnie było (legitymacja+ pasowanie na ratownika )
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 6:09 pm
mademoiselle napisał/a:
Nie zamieszanie Tylko każdy czeka na identyfikator tyle. Właśnie wczoraj złożyłam papiery na identyfikator i mam czekać ok 3 miesiące.
A legitymacje powinni Wam dać od razu w dniu zkaończenia kursu, przynajmniej tak u mnie było (legitymacja+ pasowanie na ratownika )
Tylko, ze wiem co mowie i jezeli pisze ze bylo zamieszanie to bylo ^^
Wyslali moj identyfikator do zlego okregu i dlatego tyle czekalem
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 9:41 pm
ja nie musialem nic skladac. Zapytali sie nas na kursie kto by chcial identyfikator i jak komus byl potrzebny doplacal rownowartosc wyrobienia tego cudenka (chyba 30zl) a oni juz wszystko za nas zalatwiali
Po zdaniu egzaminu (tj. 15.06) książeczkę otrzymałem... na początku września, tj. jak było zakończenie sezonu. Wtedy było złożenie przysięgi, impreza i książeczki.
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:12 pm
Dlatego lepiej pojechc2 tygodniowy oboz w czerwcu i miec z glowy odrazu ksiazeczka do reki wypisana ze skladka juz podbite wszystko itp i mozna na lipiec i sierpien roboty szukac.
ja na takim obozie bylem tylko ze w sierpniu.