Wysłany: Sob Maj 31, 2008 7:56 pm Pół-sucha czy mokra
Pytanko do posiadaczy pianek...
Zastanawiam się nad kupnem piany...Mam jednak dylemat między pół-suchym Maresem 6,5mm a mokrą Scuba-Pro 7+7mm. Obydwie z butami i kapturem Powiedzmy, że cena będzie jednakowa. Jakieś 800zł bo mam takie dojścia...
Która będzie cieplejsza, wygodniejsza...???
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 7:59 pm
No właśnie mam dokładnie taką samą sytuację. Pytałem się w centrach nurkowych, sklepach i innych...Każdy doradza mi to co akurat ma w sprzedaży...Pisałem na forum nurkowym o jakieś konkrety ale opinię też są podzielone...
Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 291 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 8:25 pm
sairus20 napisał/a:
Mam jednak dylemat między pół-suchym Maresem 6,5mm a mokrą Scuba-Pro 7+7mm. Obydwie z butami i kapturem Powiedzmy, że cena będzie jednakowa.
<--- Jeśli chcesz do nurkowania to napewno półsuchą...chociaz z tą połsuchościa roznie bywa 7+ 7 z kolei bardziej funkconalna bo i do nurkowania gdzies w ciepłych wodach a docieplacz zakładasz na nasze rodzime wody.
A jeśli chodzi o plywanie to ani jedna ani druga nie bardzo sie nadaje...bedziesz czuł sie jak korek...no i ogolnie taka grubosc krepuje ruchy.
Do pływania dobra ta z lidla
_________________ Zawsze powinieneś przerwać CPR po drugim Au!ze strony pacjenta