Witam,
Potrzebuje taniej pianki, którą potrzebuje na obóz nad nasze morze w połowie czerwca.
1. Co sądzicie o krótkiej piance Triborda z Decathlonu ?
2. Polecacie długą czy krótką?
3. Jaka grubość jest odpowiednia?
Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 291 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 12:28 pm
To wszystko zależy od tego do czego chcesz pianke. Nie ma pianki uniwersalnej. W takiej która nadaje sie do pływania to nie ponurkujesz bo zmarzniesz W takiej która nadaje się do nurkowania nie popływasz bo krępuje ruchy no i czujesz się jak korek.
Ja mam krotka w chlodniejsze dni do plywania i druga equesa 5 + 7 do nurkowania.
_________________ Zawsze powinieneś przerwać CPR po drugim Au!ze strony pacjenta
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 3:46 pm
Te z LIDLA są w LIDLU ale tak jak mówisz, są wtedy gdy jest promocja. No ale teraz zbliża się sezon więc jest szansa że będą...popatrz na necie na strony lidla bo tam opisywane są promocje przed ich wrzuceniem do sklepów...
Wróciłem z Gdańska i tam woda miała 16,6-17,0 stopnia. Jak widziałem to ludzie się zanurzali na chwile w wodzie. Może pianka będzie nie potrzebna , może starczy krótka. Jak na razie czekam na pianki w LIDLU.
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 5:49 pm
Co do pianek z Lidla. Jak je oceniacie? Lepsza długa czy krótka ? Czy w ogóle warto zainwestować w pianke z takich sklepów jak Lidl czy troche dozbierać kasy i kupić w porządnym sklepie?