Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:15 pm TYLKO dla mężczyzn...
Powiedzmy sobie wprost -ratownik to ratownik. Niech nikt mi nie mówi, ze nigdy po pracy np. nad kąpieliskiem morskim nie wkładaliście koszulek wopr i to jeszcze z wlepkami typu ILS czy coś tam. Zapewne trochę szpanowaliście po okolicy wieczorami. Od siebie dodam, że dziewczyny ustawiają się w kolejkach pod domkami ratowników nad morzem. Zarówno po południu jak i wieczorem nie dają odpocząć...
Zachęcam do podzielenia się miłymi doświadczeniami z pracy i po niej.
P.S.
Oczywiście drogie panie wiem, że wy też tu zajrzycie i bardzo dobrze! Jako atrakcyjne kobiety na pewno też macie wielu adoratorów, napiszcie więc coś. UWAGA ! ! ! Traktujemy ten temat na luzie, z przymrużeniem oka. Żadnych wulgaryzmów itp.
P.S. secundo
A może ktoś np. holował albo wynosił na brzeg w jakiś ciekawy sposób...
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:47 pm
matirat napisał/a:
Niech nikt mi nie mówi, ze nigdy po pracy np. nad kąpieliskiem morskim nie wkładaliście koszulek wopr
...nie wiem gdzie pracowałeś, ale w miejscowości gdzie ja pracowałem to nawet z plaży na baze nie chodziliśmy w "ciuchach WOPRowskich" nie mówiąc już o ubieraniu ich wieczorami...
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 11:45 pm
Dokładnie to są ciuchy które nosi siw w pracy i Tytuł który masz wypisany na koszulce do czegoś jednak zobowiązuje. Coś się stanie i potem oczy wszystkich w pobliżu patrzą, bo koszulka z daleka reklamuje kim jesteś.
Mnie osobiście drażni ktoś kto próbuje łapać dziewczyny na "ratownika"
Masz coś ciekawego do zaoferowania to ubierz sie normalnie i ruszaj na podryw.
Zresztą komu po całym dniu chodzenia w koszulce na plaży jeszcze chce sie chodzić w niej po pracy wieczorami.
uuuu...... poszło. Tego się obawiałem. Co do szczeniactwa to powiem tylko tyle, że jak widzę masz 19 lat. Bez komentarza. Natomiast ubu nie drażnij się tylko uśmiechnij. Wiesz, lista patencików, które zrobiłeś, o niczym nie swiadczy do końca i na 100% (I może nie nazwiesz tego chwaleniem sie?), ale przyznam, że nie jest źle. Nie traktuj tego jako ciosu bo nie o to chodzi.
Przede wszystkim to wyluzujcie...a wiadomo, że ratowanie życia jest na pierwszym miejscu
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 5:38 pm
Sorry ale takie szpanowanie koszulką to dla mnie żenada... Jak pisali poprzednicy- chcesz poderwać dziewczynę to lepiej nie w ten sposób. To są ciuchy do pracy a nie na podryw, ratownikiem nie zostaje się żeby wyrywać dziewczyny tylko z poważniejszych przesłanek. Tam gdzie ja pracowałem po 18 nie spotkasz nikogo w oznaczeniach.
takze po pracy nie nosze ciudzkow WOPRowskich, ale jak wieczorem czy na imrpezie poznam dziewczyne to zawsze jakos tak niby przypadkiem napomne gdzie pracuje albo sama sie oto zapyta, dlaczego taki oplaony jestem itd.co jak co ale wiekoszosci dziewczynom to sie podoba, poza tym jestem szczerym czlowiekiem to mowie jak jest
P.S. kolejek to ja zadnych nigdzie nie widzialem, co prawda czasem zdaza sie pogadac z jaks ladna dziewczyna w pracy, ale bez przesady
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 7:15 pm
Sytuacja: bawię się ze znajomymi w lokalu. Akurat tak się złożyło, że w tym gronie było 3 ratowników (w tym 1 ratowniczka) bramkarz na imprezie to również zaprzyjaźniony ratownik...W pewnym momencie widzimy gościa napitego w sztok pomarańczu z napisem RATOWNIK WOPR, który zatacza się po parkiecie...Myślałem, że szlak mnie trafi...Podbijamy z kolegą do niego żeby pogadać...Pytamy sie skąd jest, jak sie nazywa kto jest jego szefem itp.... Okazało się, że faktycznie jest ratownikiem. Zszokował się lekko jak padło pytanie czy wie co ma na plecach...Zatkało go i ale już nie odetkało...Bramkarz ratownik w trybie ekspresowym zorientował się o co chodzi i na oczach całego tłumu wręcz zdarł z niego tę koszulkę i skonfiskował....Wyobraźcie sobie reakcję tłumu...Wszyscy wybuchnęli śmiechem...Z chęci przyszpanowania gość zrobił z siebie idiotę...
Ludzie na litość boską jak już być burakiem to tylko incognito...Te koszulki nie są do podrywania kobiet...
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 9:34 pm
matirat napisał/a:
Natomiast ubu nie drażnij się tylko uśmiechnij. Wiesz, lista patencików, które zrobiłeś, o niczym nie swiadczy do końca i na 100% (I może nie nazwiesz tego chwaleniem sie?
...wiesz, ja tam jednak szanuje "liste patencików" którymi "chwali" sie Ubu... założyłeś szczeniacki temat (i nie chodzi mi tu o wiek) więc nie dziw się, że taka jest reakcja innych...
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 10:03 pm
Dzięki Immortal za staniecie po mojej stronie, ja ze swojej strony nie chciałem nic dodawać bo chyba nie warto.
Co do mojej listy patentów to wiele osób wypisuje tutaj swoje uprawnienia wiec zrobiłem podobnie i nie po to by się nimi chwalić. To jakim kto jest ratownikiem można sprawdzić tylko podczas pracy.
A jeżeli chodzi o reakcje wszystkich odnośnie tematu to matirat powinieneś był przemyśleć to zanim go założysz bo większość z nas tutaj traktuje tę sprawę poważnie i nie potraktuje tego jako żart.
Moze po prostu zapomnijmy wszyscy o sprawie, tak będzie najlepiej.
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 12:35 pm Re: TYLKO dla mężczyzn...
matirat napisał/a:
Niech nikt mi nie mówi, ze nigdy po pracy np. nad kąpieliskiem morskim nie wkładaliście koszulek wopr i to jeszcze z wlepkami typu ILS czy coś tam. Zapewne trochę szpanowaliście po okolicy wieczorami.
matirat napisał/a:
Przede wszystkim to wyluzujcie...a wiadomo, że ratowanie życia jest na pierwszym miejscu
Zobaczymy co dalej bo nie o to mi chodziło...
To o co ci chodzilo, jak nie o to, czy wyrywamy panny z koszulka na sobie?
matirat napisał/a:
uuuu...... poszło. Tego się obawiałem. Co do szczeniactwa to powiem tylko tyle, że jak widzę masz 19 lat.
Skoro nie udalo ci sie wydedukowac, to ci powiem, ze chodzilo o zachowanie typowego szczeniaka, a nie wiek. Nawet 30latek moze zachowywac sie jak szczeniak.