każde pękają w kroku fajny odblask fajnie ,że jest gumka w długich spodniach czapka za dużo naplepek ma i ogolnie niech się nivea ogarnie i da kolor pomarańczowy!!!!!
_________________ Murder Ya Life!! międzyzdroje 2008
prezentowany komplet stroi jest używany w sopocie od 2006 roku
- czapka jak czapka nie używam więc nie mam opinii
- koszulka - bardzo fajny odblask, widać z daleka, jakoś lepsza niż stare pomarańczowe nivei, minusem jest naklejka z numerem ratunkowym która nie oddycha i w tym miejscu koszulka przykleja sie do pleców
- spodenki - bardzo fajne, szybko schnące
- dres - moim zdaniem chyba najlepszy dres jaki miałem kiedykolwiek, z przodu kurtki są kieszenie poziome na wysokości piersi z zamkiem, idealne na telefon czy radio, materiał szybkoschnący
jeżeli chodzi o jakość to dres potrafi wytrzymać dwa sezony i nie widać dużego zniszczenia, odblaski bardzo trwałe
zehme, jesteś pewien czy te stroje będą dla ratowników (wszystkich) w 2008 roku ?
zehme, jesteś pewien czy te stroje będą dla ratowników (wszystkich) w 2008 roku ?
nom to jak mi napisałeś że te stroje od dwóch lat macie w sopocie to ja już nie wiem...
szczerze mówiąc pokazało mi te stroje pare osób tak mówiąc... ale to nic pewnego...
wiec skoro już one były używane w poprzednich sezonach to przepraszam za błąd w TEAMCIE
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 7:59 pm
mati82 napisał/a:
immortal napisał/a:
jeśli chodzi o wygląd to bardziej podobały mi się ciuchy z 2007r.
a prałeś stroje nivea ?
po pierwszym praniu znika cały brending
immortal napisał/a:
nie wiem jak z uzytkowaniem ale jeśli chodzi o wygląd to bardziej podobały mi się ciuchy z 2007r
heheh wiem mati82 że te czerwone stroje NIVEA sa do bani ale mówie, że bardziej mi sie podobały wizualnie - granatowe pasy NIVEA na spodniach i kurtkach, logo NIVEA WOPR na czapkach... jeśli te nowe mają byc bardziej praktyczne to jestem za...
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 6:27 pm
Nivea były by ok gdyby nie te napisy na nogawkach i rękawach które się wycierają, a co do koszulki Nivea to fajniej by wyglądały z białym a nie żółtym napisem na plecach