Zgodnie z zarządzeniem UE wszystkie sluzby ratownicze musza byc ubrane w stroj koloru czerwonego. Takze Polacy nie maja za duzo tu do gadania a lepiej przyzwyczjac juz ludzi do barwy ktora bedzie obowiazkowa niedlugo
_________________ Nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie da się zmienić wszystkiego.
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 1:23 pm
Sory ze odbiegne troche od tematu. Własnie zaczynam prace a nie mam spodenek z logiem wopr (koszulka i czapka jest) czy obowiazkiem jest noszenie takich spodenek czy mozn ubrac obojetnie jakie spodenki i czapke do tego? zdaje mi sie ze czapka i koszulka wystarczy ale nie jestem pewien. Jak myslicie? Do rozpoczecia sezonu juz sobie ich nie załatwie bo zaczynamy w niedziele a do najblizszego biura wopr mam 40km.
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 5:32 pm
Jak dla mnie po pierwsze primo - 80% czasu bedziesz lazil w kąpielowkach bez spodenek, a kąpielowki rzadko kto ma z logiem WOPR (chyba ze sobie ktos wyhaftuje na zadku )
Po drugie primo - mozliwe, ze dostaniesz na okres pracy spodenki od pracodawcy (no chyba, ze juz wiesz ze nie dostaniesz)
po trzecie primo - sa sklepy internetowe jak ten co podalem wyzej gdzie mozesz podac adres bazy i tam ci dosla spodenki (najwyzej 4 dni bez WOPRowskich bedziesz lazil )
po czwarte primo - chyba nikt sie nie bedzie czepial jezeli bedziesz mial zwykle czerwony spodenki bez loga WOPR (byle nie byly rozowe w zolte kwiatki bo bym odrazu zadzwonil pod 997 i oznajmil ze ratownik przegial pale <joke>)
W skrócie mówiąc - tragedii nie bedzie, ale jak czujesz ze moga sie czepiac to skorzystaj z Kevisportu lub allegro a napewno ci je dosla na miejsce