Wysłany: Sro Maj 14, 2008 11:15 am Okulary na plaże
Cześć Wszystkim
proosze napiszcie mi jakiej firmy okularki na plaże są najlepsze(możecie nawet z modelem )... w ostatnim sezonie mi sie szybko rozsypały i nie chcem teraz popełnić kolejnego błędu przed kupnem nowych
ja używam gogli UVEX, trzeci sezon w tym roku będą mi służyły - są niezniszczalne Mają jakąś powłokę anti-scratch dzięki czemu po kilkugodzinnym poniewieraniu w zapieszczonej torbie nie porysują się szkła (sprawdzone). Oczywiście zawierają odpowiedni filtr przeciwko promieniowaniu. Są dość drogie (>130 zł), ale za jakość się płaci.
No i wygląd - UVEX produkuje zdecydowanie sportowe wzory, więc jeśli chodzi o wizerunek - na pewno wybierzesz coś dla siebie (patrz avatar po lewej:-))
Orientujecie sie może w jakich sklepach można znaleźć okluary firmy Arctica i Uvex?? lub centrach handlowych ;]
szczególnie mnie interesuje na śląsku gdzie Katowice/Żory/Rybnik/Jastrzębie/Wodzisław Śląski w tych rejonach najlepiej
ps: niemam przekonania do zakupów przez internet ;P
niufel BAD - Bardzo Aktywny Działacz sie gra sie ma
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 3:45 pm
Cytat:
Orientujecie sie może w jakich sklepach można znaleźć okluary firmy Arctica i Uvex?? lub centrach handlowych ;]
szczególnie mnie interesuje na śląsku gdzie Katowice/Żory/Rybnik/Jastrzębie/Wodzisław Śląski w tych rejonach najlepiej
W Jastrzębie Nordia Arctic'ów do wyboru ile chcesz i większość 69zł Polecam
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 2:40 pm
ja tez kupilem Arctica tylko, ze skorzystalem z allegro
duzy wybor i ceny czasami lepsze niz gdzie indziej
Uvexy nawet fajnie wygladaja, ale zdecydowanie bardziej podobaja mi sie Arctici