Tak nasza przysięgę to podstawa wstawić ja bym ją dał na sam początek, a potem właśnie wstęp, parę zdań i resztę. w zależności w jakim programie to mógł by być jeszcze podkład muzyczny w zależności od zdarzeń. Podobne prezentacje wychodzą super
_________________ >> Ratownik WOPR > Stermotorzysta > Strenik motorowodny > Żeglarz jachtowy > P1 CMAS > Radiotelefonista VHF > kier. Ratownictwo Medyczne >>
>> Należy zawsze wykonać wszystko, co potrzeba, a nie wszystko, co można. <<
Zdecydowanie szum morza, ani innych wybryków natury nie;)
Myślę, ze jakiś smut warto by było podłożyć, aby ludzi poruszyło to co oglądają, bo taki ma chyba mieć to efekt. Jeżeli się mylę olej tą wypowiedz.
Popieram pomysł ścieżki dźwiękowej ze słonecznego patrolu..:) po za tym że kojarzy się z ratownictwem i ogólnie to jeszcze jest to całkiem fajna piosenka;P
proponuje zrobic krotka prezentacje bo wywyjec ma racje (rozmiar nie ma znaczenia a tresc). proponuje podzielic na dwie czesci. pierwsza bardzo luzna i rozrywkowa pokazujaca wszystkie zalety tej pracy ze strony humorystycznej czyli zdjecia spiacych ratownikow na stanowisku lub w towarzystwie polnagich pieknych kobiet:) lub opalanie posladkow (gdzies mialem ratownika kolonijnego w stringach
druga czesc potraktowac bardzo serio i pokazac zdjecia z prawdziwych akcji z komentarzami statystycznymi ale jedno zdaniowymi. ostatnie zdjecie z workiem da do myslenia mysle...
podklad muzyczny to doskonaly pomysl. wersja wesola moze zawierac cos ze slonecznego patrolu a ta statystyczna z filmu Patrol.
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!