Dodatkowo:
Starszy sternik motorowodny
Instruktor Dyscypliny sportu pływanie
Instruktor Pierwszej Pomocy
Licencjonowany Ratownik Medyczny
Kierownik Obozów i Kolonii
Ciężko tu co kolwiek powiedzieć na temat tego regulaminu bo zdjęcie jest jakieś nie czytelne . Dobrze by było zrobić je z przodu bo nie oprawa czyni złej merytoryki, jeżeli tam oczywiście jakaś jest Miło by było poznać treść.
_________________ >> Ratownik WOPR > Stermotorzysta > Strenik motorowodny > Żeglarz jachtowy > P1 CMAS > Radiotelefonista VHF > kier. Ratownictwo Medyczne >>
>> Należy zawsze wykonać wszystko, co potrzeba, a nie wszystko, co można. <<
Dodatkowo:
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 12:34 pm
Jako iż ja nie za bardzo mogę rozczytać ten regulamin, może kolega by przybliżył jego treść żeby mi jak i innym użytkownikom czytającym ten temat było trochę łatwiej się wypowiedzieć na ten temat...
Akurat tu nie chodzi o kręcenie afer lecz o to że jak się coś zaczyna pisać szczególnie gdy się coś oczernia to należy podać jakieś sensowne argumenty aby rozmowa się toczyła i można było z tego wyciągnąć jakieś wnioski a tak to szkoda zaśmiecać forum takimi tematami.
Wiadomo że nie wszędzie się przelewa z pieniędzmi, cieszmy się że w ogóle to jest gdzie pływać i powstają pomału nowe obiekty. Najważniejsze aby było bezpiecznie i z głową, regulamin nie będzie pilnował bezpieczeństwa. A co do ratownika to poświeciłbym się i dla własnego spokojnego sumienia postarał się bym o ten regulamin taki jak się należy. No ale jak się pracuje bez minimum pasji to później "jak nas widzą tak o nas mówią i piszą" No chyba że praca tam to raczej "bajka, bujka i brawurka".
_________________ >> Ratownik WOPR > Stermotorzysta > Strenik motorowodny > Żeglarz jachtowy > P1 CMAS > Radiotelefonista VHF > kier. Ratownictwo Medyczne >>
Nie ukrywam Jarek R. że masz racę do do basenu w Piszu - warunki są jakie są i są braki, ale ja tam nie pracuje a treść była skierowana do pracownika. Ja gdybym był pracownikiem na moim basenie to postarałbym się, jak również zmobilizował wszystkich do tego aby się pewne rzeczy działy tak jak powinne dla mojego spokoju. Tak...!?
Przytoczę cały tekst regulaminu lecz proszę abyście najpierw się poświęcili i przeczytali regulamin krakowskiego aquaparku ktory przez pewne kręgi WOPR uważany jest za wzór
Milej lektury
P.s.
Doczytuje się treści regulaminu ze zdjęcia
_________________ MR-1999
RW-2004
SRW-2007
Dodatkowo: