-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Ludzka głupota nie zna granic
Autor Wiadomość
czarasia 
Wypowie się, choć w ostateczności

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 12:18 pm   Ludzka głupota nie zna granic

Wszyscy pracujemy albo pracowaliśmy na jakiejś wodzie. Podzielcie się proszę przypadkami ludzkiej głupoty i dziwnych zachowań- bo jak wiecie ludzie z jakimi sie spotykamy są czasem niesamowici. Ja zaczynam: W tym roku na basenie odkrytym jeden z nawalonych "młodzieńców" zamierzał chłodzić reklamówkę z 5 butelkami piwa pod publicznym prysznicem-chyba myślał że tego nie zauważę hahaha jak pakunek sprzątnęłam oburzony i zdziwiony spytał dlaczego to zabieram?? przecież on tego nie pije! Co ćwok..... potem oczywiście był gotowy mnie pobić za to ale się nie dałam-piwko skonfiskowałam :cool:

ps. może i był podobny temat na forum ale jest nieśmiertelny :)

[ Dodano: Pon Paź 01, 2007 1:39 pm ]
ok przepraszam mamy podobny temat: "akcje nie tylko ratunkowe" :/ hmmm chyba zaśmiecam forum :(

maciejz3 
Forumowicz WOPR
M.R. WOPR

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 3:17 pm   

czarasia napisał/a:
piwko skonfiskowałam

A co z nim zrobiłaś?? ;p

httpwww.otwieramy.plp=27717

czarasia 

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 2:18 pm   

Hmmm no niestety odniosłam do pokoju dyrektora-a po południu kryminał poszedł tam i sobie piwo zabrał :neutral:

DeVu 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 2:19 pm   

Na moim kąpielisku starszy facet zgubił sztuczną szczękę i kazał mi jej szukać....

Potem się zaczął odgrażać że to powie mojemu przełożonemu i przyjdzie na 2. dzień i mi pokaże, jakoś sprawa szybko ucichła i już się nie pojawił :lol:

Są ludzie i taborety.

czarasia 

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 2:23 pm   

Bo szczękę pewnie znalazł :) hihi

madzinkatweety 
Doświadczony Forumowicz WOPR

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 5:44 pm   

Mnie najbardziej rozwaliła kobieta która weszła na teren basenu z papierosem w rece a w 2 miała chipsy i dawała je do buzi swojej córeczce ktora stała po pas w wodzie... podeszłam do niej i mowie "prosze wyjść poza teren basenu z tym papierosem i chipsami" a ona zrobiła oczy na mine jakby ufo przyjeciało... mało jej ten papieros nie wypadł z reki... "to ja nie moge jej dawac tych chipsow prosto do buzi przeciez nie smiecie...." jeszcze minuta i bym sie zagotowała "prosze z tym stąd wyjść" powiedziałam dosadnie i popaprzyłam na nia jak na wariatke.... odwrociłam sie i poszłam... chyab zrozumiała bo wyszła... ale ludzka głupota nie zna granic...
w kazdym razem jak opoweidziałam ludziom z pracy to mieli niezły ubaw....:D

Swoja droga facet ze sztuczna szczeka przebija wszytsko:)
2008 - Ratownik Wopr?

mati82 
Starszy Forumowicz WOPR

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 6:24 pm   

madzinkatweety napisał/a:
obieta która weszła na teren basenu z papierosem w rece a w 2 miała chipsy

a gdyby ta kobieta zdała Ci pytanie - "czy w regulaminie pływalni jest zapis o zakazie wchodzenia do wody z papierosami oraz chipsami? " ;) ;) ;)

Mr.Bartson 
BAD - Bardzo Aktywny Działacz
Młodszy Ratownik

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 6:44 pm   

byłem na tamtym kąpielisku i potwierdzam że w regulaminie jest punkcik, który o tym mówi, ze nie można :P

Ubu 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 8:41 pm   

U mnie na kąpielisku jest taki punkt "STOSOWAĆ SIE DO POLECEŃ RATOWNIKA" czyli jak mówie że czegoś nie można to znaczy że nie można i tyle a Ja regulaminu nie ustalałem tylko kierownik basenu wiec do niego z pretensjami. :D

Ale nigdy nie mogę tego zrozumieć jak ktos kogo upominam mi mówi "JA ZAPŁACIŁEM ZA WEJŚCIE WIEC DLACZEGO NIE MOGE..." I to paru dziennie takich mam. Ich zdaniem skoro płacą za wejście to mogą Robic co im sie podoba a jak do tego jeszcze dochodza teksty w stylu "GDYBY NIE JA TO BY PAN NIE MIAŁ PRACY" az sie zyć chce.

Pozdrawiam

rato805
Młodszy Forumowicz

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 10:01 pm   

O głupocie ludzkiej i naprawde super pytaniach do ratowników to trzeba by pogadac z Ratownikami pracujacymi w parku wodnym w Krakowie.
Tam głupota niektórych przekracza wszelkie granice ludzkiego rozsądku.
np. wchodzenie do sauny z frytkami, albo wchodzenie do basenu z cola i hamburegerem, albo pytanie dlaczego nie możan skakac na główke do basenu który ma 60cm głębokosci.

czarasia 

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 5:46 am   

Przypomniała mi sie jedna historia związana z tekstem "Zapłaciłem i nie wyjdę z wody" Kobieta a właściwie "baba" wielka i okropna- siedzi w wodzie z małym dzieckiem w majtkach i z koleżanką, sama ubrana jest jak przyszła: koszulka na ramiączkach, kolorowe spodenki a pod spodem bielizna- blehhh na upomnienie proszę wyjść z wody tu się pływa w stroju kąpielowym a nie w bieliźnie rzuciła się na mnie z głupimi tekstami i że nie wyjdzie "bo zapłaciał" mądra koleżanka wtrąciła że jej na to nie stać :D a tipsy gigant biała!! ps. wstęp na basen:5 zł na całyyy dzien :) ale chipsy w saunie to dopiero pomysł!

Iblis 
BAD - Bardzo Aktywny Działacz
RW

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 2:22 pm   

U mnie na basenie w saunie, parę razy miałem faceta, i parę razy babkę (obleśna-stara) co po saunie i okolicach to się nago poruszali. Na moje upomnienie że muszą mieć coś na sobie, że jest to miejsce PUBLICZNE, a nie PRYWATNE, to odpowiedzieli - standardowo - że zapłacili, i że mogą. A ja na to że jednak nie mogą. Po czym pokazuje im kamerę skierowaną na wejście do sauny (ekran stoi na w holu basenu - na szczęście pokazuje obraz z innej kamery). Na ten widok usłyszałem tylko: "Boże, co tu jest za AZJA!!!". Odwróciłem się mówiąc - "Witamy w Europie!"

"Boże, chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sobie poradzę..."

Osiola 

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 11:33 pm   

heh do mnie na plazy przyszedl gosc z wiaderkiem w ktorym mial meduze i poprosuil abym ja wywiozl lodka za czerwone boje, bo on sie boi tej meduzy o0

kolejnego dnia , po sztormie i obfitych opadach przyszedl facet i pytal dlaczego piasek na plazy jest tak mocno uklepany ;|

czasami trafiaja sie wyjatkowi "szalency" :D

ewelinka 
Doświadczony Forumowicz WOPR

Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:48 pm   

Cytat:
[quote="Iblis"]U mnie na basenie w saunie, parę razy miałem faceta, i parę razy babkę (obleśna-stara) co po saunie i okolicach to się nago poruszali.

musze wam powiedziec ze tylko w Polsce tak jest z edo sauny wchodzi sie w stroju. Ostatnio bylam w niemczech i poszlam normalnie do sauny w stroju to po chwli przyszedl po mnie ratownik i wyprosil powiedzial ze tu tylko toples ze inaczej nie wpuszczaja niemcy patrzyli na mnie jak na glupka ;/ja mu tlumacze ze w polsce jest inaczej ze jak by ktos nago wszed to on by wygladal na pajaca ale coz niemcowi sie nie wytlumaczy ;)

Lolasz 
Młodszy Forumowicz
pływak :)

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 4:46 pm   

i co, wyszłaś i wróciłaś nago? :D

Odpowiedz do tematu