Rozumiem, że sztondi, denerwuje niektórych na forum, ale w tym temacie ja osobiście nie widzę powodu by "jechać" po nim i obrażać go za offtopic. Myśle tu głównie o poście Mr.Bartson!
Poza tym wrócimy do tematu
Pozdrawiam !!!
Mr.Bartson BAD - Bardzo Aktywny Działacz Młodszy Ratownik
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 5:20 pm
pioro6 napisał/a:
Myśle tu głównie o poście Mr.Bartson!
Co zaś ja niby zrobiłem? Jakbyś tak mógł sprostować w którym poście to byłbym wdzięczny.
Jakie "jechać" kto tutaj "jedzie" po nim ? I co gorsze kto tu kogo obraża i niby w jaki sposób, denerwuje mnie jak ktoś pisze coś na mnie i nie uzasadnia tego, pioro6 przeczytaj uważnie bo nie wydaje mi się żebym go w jakiś sposób obraził czy też jechał po nim.
I dlaczego na mnie zwracasz uwagę skoro sierotką Marysią tutaj nie jestem.
Nie napisałem nic obraźliwego i nic depromującego.
To co napisałem, było skierowane do ogółu forum, bo trudno tu wyróżnić jedną konkretną osobę( jak by tak było, już dostałaby co najmniej ostrzeżenie).
Napisałem o Tobie ponieważ tekst:
Mr.Bartson napisał/a:
A może się po prostu nie kapłeś że jej nie ma w basenie ?
hmm sztondi się nada według mnie, chłop ma tyle do powiedzenia, może też pochwali sie że ciśnie na klate 135? albo 135,2 już.. ? Naprawdę będzie reportaż jakich mało
przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać...
W temacie o reportażu zupełnie bez sensu zacząłeś pisać o sztondi i chyba już teraz mnie rozumiesz.
Sorry, że nie wyjaśniłem Ci tego w pierwszym poście. Dalsza rozmowa nie powinna już toczyc sie w tym temacie, w razie czego zapraszam na priv to wyjaśnimy sobie cała reszte.