Wysłany: Sro Lis 21, 2007 8:08 am
Iblis napisał/a:
Zdarzało się u mnie na basenie że panienki w bikini skoczyły sobie na główke (bez wcześniejszego zapytania ratownika). Nieświadome oczywiście tego że w momencie wlotu w wode top zawsze spadnie, ale to ZAWSZE!
Dlatego, ja mam strój jednoczęściowy, zapinany z tyłu na zamek
Kiedys z wiezy 10 m skoczylem i wiem co to ból na dole straszny bół, ale no co skoczyłem
niesamowity post...byla woda?? zanim cos napiszesz postaraj sie w myslach tak ulozyc szyk zdania by inni mogli wyciagnac z niego jakies interesujace informacje. rozumiem ze te 10 m to powod Twojej dumy...
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!
Mr.Bartson BAD - Bardzo Aktywny Działacz Młodszy Ratownik
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 11:47 pm
ty sztondi to ty skoczyłeś jak...? Na "pedała" czy na kota, czy może jak kovalsz mówi nie trafiłeś w wodę? A może się po prostu nie kapłeś że jej nie ma w basenie ?
ludzie skaczą z dużo wyższych wysokości, sam z 10m skakałem zaledwie parę razy i nie przypominam sobie żeby mi to robiło różnice w "odczuciu" podczas wbicia się w wodę w porównaniu ze skokiem z 3m...
pisz sensownie bo nie wiadomo co chciałeś przekazać.
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 12:14 am
hmm jak się dobrze ułożysz to naprawdę - nikłą jednak czasu na myślenie podczas lotu jest naprawdę mnóstwo
zresztą wiesz dobrze że nie o taką dosłowność mi chodziło
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 6:21 pm
nie wiem jak jest na szmatę ale dla sprostowania - skok na "pedała" przynajmniej w moim rejonie to jest skok z wyprostowanymi nogami w przód - na pośladki (nie żeby ten "pedał" był jakiś złośliwy - żadna prowokacja jak to sztondi miał w zwyczaju mówić)