Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 11:31 pm Pianka neoprenowa pelna do plywania na Baltyku
EloElo.
Mam zamiar kupic pianke do plywania.
Interesuje mnie kompromis pomiedzy plywaniem w cieplejsze dni (woda 18 *C) a zimniejsze (ok. 15*C moze mniej).
Co powiecie o 5/4 (tors/rekawy) albo 4/3? Wolalbym to drugie.
Druga sprawa to firma. Co polecacie?
Co sadzicie o CAMARO, PRYDE, BARE, MARES i innych?
Max. chcialbym wydac 800 PLN. Mysle ze za ta kwote cos sie znajdzie.
Z gory dzX za pomoc.
PZDR.
_________________ 1998 MR WOPR | 2001 Sternik Motorowodny | 2002 R WOPR | 2005 Zeglarz Jachotwy | 2005 SR WOPR | 2006 Sprzetowe w Szczecinie | 2007 I. Sportu - Plywanie | 2007 BLS/AED | 2007 I WOPR | 2007 Sprzetowe w Kolobrzegu | 2007 KPP w Kolobrzegu
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:48 am
Witam,
wiem, że pewnie nie o to Ci chodzi ale powiem Ci, że ja kupiłem długą pianke PEGASO 3mm w Lidlu dałem za nią 149zł i jestem z niej bardzo zadowolony... nie jest to żadne cudo ale dwa miesiące na plaży nad morzem przeżyła i nadal ma się dobrze
pozdrawiam
Pianka się sprawdziła ?
Ja używałem Equesa z docieplaczem, troszkę była za gruba i blokowała ruchy. Po za tym morze było ciepłe więc można było bez docieplacza...
Jak doświadczenia z SAR ?? Nakarmiłeś rybki ... bo ja troszkę na tratwie
Pozdrawiam
_________________ I’ve seen things you people wouldn’t believe. All those moments will be lost in time like tears in rain...
Jak to nie... Pianek z Maresa za tę cenę jest trochę
Pisałem, że cudów nie znajdziesz, jeżeli chcesz kupic naprawdę dobry sprzęt to musisz wydać ok. 1500zł - co do pianek z Lidla, to owszem nadaja sie na 1-2 sezony niezbyt mocnego uzytkowania(jeżeli o nie dbasz to moze i dłużej).
_________________ 2007 - MR
2007 - KDP/CMAS* P1
2008 - Sędzia pływania II klasa
Mr.Bartson BAD - Bardzo Aktywny Działacz Młodszy Ratownik
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 8:14 pm
Ej ale po co komu pianka do pływania za 1500zł
do nurkowania a i owszem, ale do pływania myślę że ta z lidla to idealny przykład na taki zakup....
Mi by było szkoda wydawać dwa razy pieniądze na piankę- wychodzę z założenia, że raz a porządną.
2007 - KDP/CMAS* P1
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 6:23 pm
dwa razy ? hmm za 1500zł to takich pianek kupisz 10 a te 10 pianek jestem w 100% przekonany że w twoim wypadku wystarczy ci na całe życie. Jak masz kasę to sobie kupuj
Nie o to mi chodziło Zawsze uważałem, że lepiej kupować dobry sprzęt, nawet jeżeli wiąże się to z odłożeniem zakupu na dłuższy czas.
Co do pianek, możesz zobaczyc tez w sklepach typu Decathlon, najbliższy będziesz miał chyba w Krakowie na Zakopiance, k. Cerffura(?) i Cinema City Zakopianka.
2007 - KDP/CMAS* P1
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:31 pm
dobra Janku rozumie cię o co ci chodziło przecież, nie potrzebnie się z tobą droczę bo i tak znajdziesz jakąś odpowiedź na wszystko co napisze...