Wysłany: Czw Lut 16, 2006 5:14 pm
nie wiem po co w ogóle robić szum wokół tej sprawy, WOPR nie ma szans na jej wygranie, bo to, że ci faceci mają pomarańczowe spodenki teoretycznie nie musi świadczyć, że są ratownikami, nie mają przecież żadnych emblematów, a bojęi SP można kupić za 89 zł w sklepie i nie trzeba nawet zbytnio zdolnego prawnika, żeby to udowodnił
nie wiem po co w ogóle robić szum wokół tej sprawy, WOPR nie ma szans na jej wygranie, bo to, że ci faceci mają pomarańczowe spodenki teoretycznie nie musi świadczyć, że są ratownikami, nie mają przecież żadnych emblematów, a bojęi SP można kupić za 89 zł w sklepie i nie trzeba nawet zbytnio zdolnego prawnika, żeby to udowodnił
przygladnij sie kolesiowi pierwszemu z lewej, temu w koszulce, nie wim czy mi sie zdaje czy co ale tam chyba pisze lifeguard...:>
Argumenty Ery są przekonywujące, ja nie widze problemu. Myśle że nikt z forumowiczów nie jest oburzony, bo o co Nie wydaje mi się, żeby ZG WOPR założył sprawe Erze bo moze tylko się po raz kolejny ośmieszyć ( na podstawie odpowiedzi Witolda Paseka tak sądze ), a tego przecież nie chcemy
"Nie również jest naszym zamiarem wpływanie - poprzez reklamy naszych produktów - na wizerunek ratowników wodnych w Polsce (a jeżeli już, to nasze reklamy raczej zwiększają prestiż ratowników niż go obniżają)."
Chyba juz mamy wysoki prestiz, skoro chca uzywac naszego wizerunku w reklamach. (o reklamie "pewnych bananow" juz nie wspomne).
Czy myslicie, ze powodem tego protestu mogl byc Plus?? Ostatecznie tak by wynikalo z wypowiedzi rzecznika Ery.
Pozdrawiam
_________________ >> Pamiętaj, że Twoja przyszłość będzie czyjąś przeszłością... <<