Wysłany: Nie Sty 22, 2006 7:56 pm Koszulki ratownika wopr
Witam!
Chciałbym się wypowiedzieć na dość dziwną sytuację związaną z pomarańczowymi koszulkami.
Chodzi o to, że po skończonym kursie MR pewien Pan zbierał pieniądze na koszulki dla Nas. Okazało się, że w Płockim biurze WOPR nie ma ich, a co lepsze będą na wiosnę. Bardzo mnie to zszokowało. Wszelkie próby znalezienia koszulek ratownika okazywały się klapą.
polar za 200 zł? chyba wchodze w ten interes. Toż to kopalnia złota. zwykłe polary w sklepch kosztują do 50 zł a w komunistycznym kolorze 4 razy więcej
Wiek: 25 Dołączył: 29 Mar 2005 Posty: 291 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 10:21 pm
No nie wiem czy 200 zl to tak malo. Zwykły polar z tesco albo innego dziwnego miejsca za 40 - 50 zl do tego tasmy odblaskowe i napisy z akatexu w granicy 50 zl i polarka masz za 100 zl
Witam, czy moge nosić koszulkę dla ratownika, na której z tyły pisze "RATOWNIK WOPR" czy mogę tylko nosić koszulke z napisem (z tyłu) "RATOWNIK" ? Czy mógłby mi kotś pomóc w sszukaniu koszulki czerwonej z samym napisem (z tyłu) RATOWNIK? Proszę i dzięuje. Pozdrwiam;]
Witam, czy moge nosić koszulkę dla ratownika, na której z tyły pisze "RATOWNIK WOPR" czy mogę tylko nosić koszulke z napisem (z tyłu) "RATOWNIK" ?
Nie ma tak szczegółowych ustaleń czy też dyrektyw. Napisy pojawiają się na koszulkach takie jakie sobie u producenta zamawiający zamówi. Moim zdaniem może byc na koszulce samo "Ratownik".
_________________ Tylko życie poświecone innym warte jest przeżycia