Wysłany: Sob Lut 23, 2013 1:30 am WOPR Cz?stochowa - Strona internetowa
Powsta?a strona internetowa Regionalnego Wodnego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego w Cz?stochowie.
Wiem, ?e ju? jaki? czas temu, ale tak naprawd? ma?o kto jeszcze o niej wie, wi?c reklamuj? j? tutaj
Strona jest pod adresem: www.rwopr.pl
Pomógł: 3 razy Wiek: 55 Dołączył: 25 Maj 2012 Posty: 403 Skąd: Woda
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 10:23 am
Ma?o co? aktualna ta strona.
Poza tym postawione masz to na PHP Fusion i wywali?e? stopk? czego nie powinno si? robi?, wr?cz nie mo?na. Ludzie którzy tworz? tego CMS'a faktycznie udost?pniaj? to za free, ale powinno by? podpisane kto to tworzy. Takie s? warunki wolnego oprogramowania i to trzeba szanowa?.
_________________ - MR WOPR
- Sternik Motorowodny
- RW
- IRR - sp. P?ywanie
- KPP, RWP, RW?, RWM
- Ratownik Wodny MSW
- Trener Klasy II - P?ywanie
---------------------------
Szczerze rozje............. mnie ta strona. Totalna pora?ka jak ca?y Cz?stochowski Wopr
[ Dodano: Pon Mar 11, 2013 9:23 pm ]
Cz?stochowski Regionalny Wopr w sumie nie dzia?a, nie wida? go i to przez wiele lat. Paru panów którzy tam dzia?aj? tylko dzia?aj? chyba dla siebie . Ja mia?em pomys?y np z dru?yn? sportow?, która wystartowa?a by np w Mistrzostwach ?l?ska w Ratownictwie. Nikt totalnie si? nie interesuje pomys?ami m?odych ludzi. Nie mówi?c o jaki? inicjatywach typu wspólne spotkania czy szkolenia.
[ Dodano: Pon Mar 11, 2013 9:25 pm ]
Trzeba wprowadzi? "RATOWNICZ? OPOZYCJ?" na Cz?stochow? bo dalej tak by? nie mo?e.
[ Dodano: Pon Mar 11, 2013 9:29 pm ]
Rammek sorry, ?e to napisze to nie ?adna nie mi?a sugestia. Ale ta strona nawet pokazuje jak WOPR CZ?STOCHOWA dzia?a