-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
REWAL : )
Autor Wiadomość
sztondi 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 10:52 am   REWAL : )

Polecam Strone Ratowników Wybrzeża Rewalskiego 8) Znajdziecie tam fajną galerie, sprawozdania i podobne tematy :) www.ratownicy.rewal.net.pl . Jak oceniacie strone i co sadzicie o Wybrzezu Rewalskim słyszałem ze jest to swietne miejsce na Zebranie Doświadczenia. Pozdrawiam

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 12:41 pm   

wesola ta stronka:) w ciekawy sposob wbijaja parawany:)

Ishtar 
Dyżur na www.forum.wopr.net.pl

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 7:48 pm   

Sztondi, ciężko jest dostać się tam do pracy? Napisz jak to wygląda, jezeli się orientujesz :D

sztondi 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 7:59 pm   

Z tego co wiem trzeba napisac podanie do Asekuracji do siedziby w Dąbrowie Górniczej 8) np w zeszłym roku brali ludzi prosto z kursów ale jest jeden problem tylko z woj. Śląskiego i z woj. Nadmorskich. Jesli ktos wie wiecej niech napisze ale mozesz złozyc podanie kto wie jak oni to rozpatrza :wink: Pozdrawiam 8)
2008 - ??? Żeglarz Jachtowy VS Instruktor Pływania ???

Ishtar 

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 8:05 pm   

Możliwe ze od pazdziernika przyszłego roku bede mieszkac w Dąbrowie Górniczej takze zobaczymy :wink: Ale zaraz, czy to nie tam jest ten szef, na którego temat toczyły się takie spory na forum? Bo jak tak to ja podziekuje :shock:

sztondi 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 9:27 pm   

Wiele słyszałem o Szefie, tu na Forum wybuchła niezła burza , oni poszukuja ludzi chetnych do zebrania Doświadczenia tak np jak ja i chetnie bym tam pojechal do Pracy i jak napisal Forumowicz w postach dotyczacych pracy w Rewalu lipa bo na dyskoteke idzie sie 30 min i według niego to fatalne warunki , Znajoma była mieszka w Sopocie i była bardzo zadowolona nie nazekała . Sopotu miała dosc bo tam nic sie nie dzieje . Według mnie jesli sumiennie wykonujesz swoje zadania to szef to zauwazy i powiedziała mi jedno Nigdzie na poczatku nie nabierze sie doświadczenia tak jak w Rewalu :D Czy ja wiem mozna spróbowac . Pozdrowienia

wywyjec 
Starszy Forumowicz WOPR
RW :P

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 9:28 pm   

Hej!!

Nie. Dyskusję toczono o szefie Niechorza i Pogorzelicy. Słyszałam, że w Rewalu jest jeszcze gorzej, ale nie będę rozwijała tego tematu.

Pozdrawiam

sztondi 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 9:39 pm   

Ja tu czegos nie rozumiem Jedziecie nad morze Narzekac czy Ratowac ludzi :?: Nie Interesuje mnie jaki jest Szef wykonuje swoja pasie RATOWNICTWO 8) ale z Ratownictwem nie wiaze Kariery na całe zycie to jest przygoda i pasja i nie interesuje mnie ze koles jest nie taki niech sobie bedzie jesli człowiek sumiennie wykonuje obowiazki i lubi to co robi to nikt na niego nie podniesie głosu :?: Koles napisał ze były fatalne waruki bo dyskoteka była 30 min od ich pomieszczen jak pisałem wczesniej ludzie tam byli i nie narzekali trzeba po prostu chciec takie jest zycie :D Prosiłem o ocene strony a tu przeniosła sie dyskusja o szefie z Rewala :roll: Pozdrowienia

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Nie Gru 25, 2005 11:38 pm   

asceci tez fajni ludzie...

Skacowany 
RW

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 1:15 am   

Ale asceza byla w modzie w sredniowieczu.........i ja tez nie moge czegos zrozumiec.....dlaczego to ze ludzie daja sie kopac w dupe tlumacza swoim powolaniem i słuzba....

sfrustrowany 
BAD - Bardzo Aktywny Działacz
SR_WOPR

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 8:54 am   

Mlody jestes jeszcze sztondi i niedoswiadczony. Przejawiasz postawe typowa dla wiekszosci mlodssych ratownikow: ten zapal i pasja. Ale jak na moj gust twoja postawa graniczy z naiwnoscia. A tacy ludzie jak szefowie w tamtych okolicach (Niechorze, Rewal...) tylko na to licza. A dlaczego niby rekrutacja odbywa sie wiekszosci bezposrednio z kursow: bo ci mlodzi ludzie pragna wyjechac nad morze, na wakacje, pracowac i realizwowac swoje WIELKIE idealy. I nikt im tego nie zabroni. Wrecz przeciwnie: niech jada, niech sie realizuja, niech nabieraja doswiadzcenia. Ale tak jak pisalem: nieuczciwy pracodawca wykorzysta takie rzeczy aby nabic sobie kabze.
Nic tylko pogratulowac.
Jak pojedziesz to na wlasnej skorze przekonasz sie jak to jest. Zobacxzymy czy wtedy tylko IDEA bedzie dla ciebie wazna. Bo ja np. oprocz samej idei chce wroci po robocie nie do CHLEWU a do POKOJU, zjesc KOLACJE NA STOLOWCE a nie POMYJE Z WIADRA, umyc sie POD CZYTA WODA a nie pod LODOWATYM PRYSZNICEM..... Dlugo by wymieniac.
I nie jest to kwestai wygosnictwa, bo nad morzem w wiekszosci przypadkow vywa roznie, ale jesli pracodawca jest rozsadny i dba o swoich ludzi, to zapewna takie warunki.

POWODZENIA

sztondi 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 11:06 am   

Słuchaj wy tylko o Zarobki Pieniadze, Pieniadze, Pieniadze i Pieniadze :roll: a Postawa checi pomocy innym Pieniadze nie sa najwazniejsze . Czy Student medycyny idzie na Studia bo chce ZAROBIĆ 8) idzie bo chce pomagac innym tak samo jest z Ratownictwem jak wy ciagla myslicie o Pieniadzach to super to wszystko wyglada oczywiscie chce zeby za kursy mi sie zwróciło i mi sie zwróci ale to jest moja Pasja Pasja to Ratownictwo a nie Pieniadze :roll: te zdobede w inny sposób w swojej Pracy wyuczonej a nie w Pasji 8) Znajoma była i nie jedza wcale z wiadra była zadowolona, troche z tym przesadziłes 8) Mi tam warunki wisza moge spac nawet pod swoim namiotem i polowac jak bede głodny :wink: Zobaczymy zreszta jak bedzie po Sezonie nie jest przeszadzone ze trafie własnie do Rewala 8) . Pozdrowienia

kovalsz 
Starszy Forumowicz WOPR
pozdro z Mielna!

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 11:17 am   

to nie asceci...asceci zdaja sobie sprawe z wlasnego poswiecenia nie sa naiwni...bo robia to dla Boga a nie dla p. gestora...

sztondi 
Starszy Forumowicz WOPR
Ratownik WOPR

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 11:34 am   

Skończmy z tym REWALEM w sensje Pracy i warunków tam panujacych Prosiłem o Ocene strony w Internecie a nie o warunki pracy :wink: 8)

wywyjec 
Starszy Forumowicz WOPR
RW :P

Wysłany: Pon Gru 26, 2005 12:07 pm   

Hej!!

Sztondi napisał/a:
Czy Student medycyny idzie na Studia bo chce ZAROBIĆ Cool idzie bo chce pomagac innym

Żebyś się nie zdziwił :roll: Tym bardziej, że jeśli chodzi o medycynę to jest 6 lat studiów, a nie kilka kursów po kilka miesięcy. Moim zdaniem ratownictwo jeszcze można nazwać hobby albo pasją. Pewnym nadużyciem jest nazywać tym medycynę.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu