-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
rozmowy miedzymiastowe i miedzynarodowe za 7 groszy? tak!!!!
Autor Wiadomość
sr_wopr
Gość
Wysłany: Pią Lut 04, 2005 10:13 am   rozmowy miedzymiastowe i miedzynarodowe za 7 groszy? tak!!!!

www.talkpro.pl

nemzi 
Site Admin

Wysłany: Pią Lut 04, 2005 10:55 am   Reklama?!

Nie wiem, jak traktować powyższy post i jaka jest Twoja intencja sr_wopr... Generalnie ten zakamarek Forum służy do podawania ciekawych miejsc w sieci. Operatorów oferującycych usługę VoIP jest od groma - czemu akurat ten? Zero uzasadnienia... Tzn. sztuka dla sztuki? Post po to, żeby coś się działo? Nie usuwam go, ale jestem zdziwiony i liczę na rozwinięcie - po co to i co to tu robi, ok?

pzdr

sr_wopr
Gość
Wysłany: Sob Lut 05, 2005 10:10 am   

Kurcze nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy ale ok. Umieściłem ten post, bo uważam że to świetna oferta, jednak nie wiedziałem szczerze mówiąc o tym, że jest jedną z wielu tego typu. Nie byłem dobrze zorientowany w tych sprawach (nadal nie jestem) dlatego mnie ona zachwyciła. Z drugiej strony nie do końca rozumiem dlaczego zareagowałeś na mój post. Jest to według mnie oferta ciekawa, a co za tym idzie ciekawe miejsce w sieci, warte przeczytania i zaznajomienia się ze szczegółami.
Ale w porządku, jeśli uważasz że w jakimś sensie przegiąłem, nie będę żywił urazy jeśli usuniesz mój post. Jestem wyluzowany na tym punkcie. Ty tu jesteś szefem, więc się podporządkuję.
Pozdrawiam!

nemzi 
Site Admin

Wysłany: Sob Lut 05, 2005 6:32 pm   Usuwanie postu i czemu nie usunięty...

Post zostaje - nie stanowi problemu, a jeżeli oferty konkurencyjne poczują się zagrożone tym, że TalkPro ma reklame na FORUM, zawsze mogą sworzyć nowy temat... ;) Jak wspomniałem, liczyłem na wyjaśnienie, bo byłem mocno zdziwiony tym linkiem. Dla mnie wyjaśnienie jest wystarczająco dobre. Może nie było widać tego w poprzednim poście, ale ja też jestem wyluzowany. Z tym że lubie wiedzieć, co i dlaczego tu się dzieje. Ryzyko "przegięcia" istnieje zawsze, ale jak dotąd jedyne posty usunięte z tego FORUM to te, które były wpisane podwójnie. Tak więc nie przejmuj się i działaj dalej.

pzdr

sr_wopr
Gość
Wysłany: Sob Lut 05, 2005 6:50 pm   

Thx... A właśnie. Jakoś ostatnio krucho z tematami. Wszyscy tylko oglądają stere posty i nic. Żeby coś od siebie dodać... Może zaproponujesz jakieś tematy w kilku kategoriach, może się rozkręci?

nemzi 
Site Admin

Wysłany: Sob Lut 05, 2005 10:46 pm   Nowe tematy...

Jak wpadnie mi do głowy coś ciekawego - dodam. A tymczasem czekam na propozycje. A właściwie na działania. Choć i tak nie moge powiedzieć, żebym narzekał na mały ruch na FORUM. Początki www.ratownicy.wopr.prv.pl, a potem też forum nie zapowiadały, że bedzie taki ruch. Poczekaj, aż zrobi się cieplej i ratownicy obudzą się z zimowego letargu... :)

Odpowiedz do tematu