Nie wiem, jak traktować powyższy post i jaka jest Twoja intencja sr_wopr... Generalnie ten zakamarek Forum służy do podawania ciekawych miejsc w sieci. Operatorów oferującycych usługę VoIP jest od groma - czemu akurat ten? Zero uzasadnienia... Tzn. sztuka dla sztuki? Post po to, żeby coś się działo? Nie usuwam go, ale jestem zdziwiony i liczę na rozwinięcie - po co to i co to tu robi, ok?
pzdr
sr_wopr Gość
Wysłany: Sob Lut 05, 2005 10:10 am
Kurcze nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy ale ok. Umieściłem ten post, bo uważam że to świetna oferta, jednak nie wiedziałem szczerze mówiąc o tym, że jest jedną z wielu tego typu. Nie byłem dobrze zorientowany w tych sprawach (nadal nie jestem) dlatego mnie ona zachwyciła. Z drugiej strony nie do końca rozumiem dlaczego zareagowałeś na mój post. Jest to według mnie oferta ciekawa, a co za tym idzie ciekawe miejsce w sieci, warte przeczytania i zaznajomienia się ze szczegółami.
Ale w porządku, jeśli uważasz że w jakimś sensie przegiąłem, nie będę żywił urazy jeśli usuniesz mój post. Jestem wyluzowany na tym punkcie. Ty tu jesteś szefem, więc się podporządkuję.
Pozdrawiam!
Wysłany: Sob Lut 05, 2005 6:32 pm Usuwanie postu i czemu nie usunięty...
Post zostaje - nie stanowi problemu, a jeżeli oferty konkurencyjne poczują się zagrożone tym, że TalkPro ma reklame na FORUM, zawsze mogą sworzyć nowy temat... Jak wspomniałem, liczyłem na wyjaśnienie, bo byłem mocno zdziwiony tym linkiem. Dla mnie wyjaśnienie jest wystarczająco dobre. Może nie było widać tego w poprzednim poście, ale ja też jestem wyluzowany. Z tym że lubie wiedzieć, co i dlaczego tu się dzieje. Ryzyko "przegięcia" istnieje zawsze, ale jak dotąd jedyne posty usunięte z tego FORUM to te, które były wpisane podwójnie. Tak więc nie przejmuj się i działaj dalej.
pzdr
sr_wopr Gość
Wysłany: Sob Lut 05, 2005 6:50 pm
Thx... A właśnie. Jakoś ostatnio krucho z tematami. Wszyscy tylko oglądają stere posty i nic. Żeby coś od siebie dodać... Może zaproponujesz jakieś tematy w kilku kategoriach, może się rozkręci?
Jak wpadnie mi do głowy coś ciekawego - dodam. A tymczasem czekam na propozycje. A właściwie na działania. Choć i tak nie moge powiedzieć, żebym narzekał na mały ruch na FORUM. Początki www.ratownicy.wopr.prv.pl, a potem też forum nie zapowiadały, że bedzie taki ruch. Poczekaj, aż zrobi się cieplej i ratownicy obudzą się z zimowego letargu...