Każdemu z Nas się to pojawia, naszczęście posty zostają wpisane. Mnie tam nie zawadza, zobaczymy czy da się coś z tym zrobić. Miło, że ktoś poruszył ten temat
No nie wiem czy nie przeszkadza. O_o
Mnie przeszkadza. Zeby wrocic do temtu musze wlazic na strone glowna a potem znowu dokopywac sie do wczesnejszego tematu. Jakby bledu nie bylo przenosilo by mnie do postu ktory wlasnie napisalem a stamtad klikalbym sobie linka poziom wyzej.
Wydaje mi sie ze zamiast 111 powinno byc 110. To jest port od smtp czyli serwera poczty wychodzacej.
_________________ 1998 MR WOPR | 2001 Sternik Motorowodny | 2002 R WOPR | 2005 Zeglarz Jachotwy | 2005 SR WOPR | 2006 Sprzetowe w Szczecinie | 2007 I. Sportu - Plywanie | 2007 BLS/AED | 2007 I WOPR | 2007 Sprzetowe w Kolobrzegu | 2007 KPP w Kolobrzegu
Uwazam ze blad pojawia sie gdy ktos w temacie napisal posta z zaznaczeniem powiadomien na e-maila w przypadku odpisania. W tej chwili w kazdym temacie ktos sie taki znajdzie. :/
_________________ 1998 MR WOPR | 2001 Sternik Motorowodny | 2002 R WOPR | 2005 Zeglarz Jachotwy | 2005 SR WOPR | 2006 Sprzetowe w Szczecinie | 2007 I. Sportu - Plywanie | 2007 BLS/AED | 2007 I WOPR | 2007 Sprzetowe w Kolobrzegu | 2007 KPP w Kolobrzegu
niekoniecznie- ja nic nie zaznaczalem i blad mi sie pojawia
Nie chodzi tu o to ze Ty zaznaczyles opcje powiadamiania a jakikolwiek inny uzytkownik i w momencie kiedy napiszesz nowa wiadomosc to do niego wysylany jest mail z informacja o pojawieniu sie nowego postu a ze numer portu poczty wychadzacej (wysylanej) jest bledny to wyskakuje blad (ktory nie ma wplywu na pojawienie sie Twojej wiadomosci a jedynie jest uciazliwy). Pozdrawiam
_________________ 2005-Młodszy Ratownik WOPR
2006-Sternik Motorowodny
Grupa Szybkiego Reagowania WOPR
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''