Witam chciałem prosic o jakies info od tych co juz tam byli na stazu badz etacie , jak to wyglada , co ze sprzetem , warunkami, wrazeniami gdyz sam jade w tym roku..
Wysłany: Sro Lip 05, 2006 10:51 pm
Ja byłem tam już 2 rok i wszystkim mogę polecić! Warunki, jak to nad morzem, nie są idealne, ale za to macie możliwość spędzenia jednych z najlepszych (jak nie najlepszych) wakacji swojego życia nie będę tu wypisywał dokładnie co i jak, ale jak ktoś chce dokładniejsze szczegóły niech pisze na mejla: radek.stanecki@wp.pl
Mi z kolei kolega mówił, że tam jakaś drużyna ratownicza z Płocka obstawia plażę w Pobierowie ale nie znam szczegułów.
_________________ Teraz pieniądz w cenie.
Ewelina Gość
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 12:53 pm
Ja będę tam dopiero w tym roku. Mój chłopak był w tamtym i mówił że fajniusio. A teraz jedziemy tam razem on do pracy a ja wybyczyć się na plaży. może sie spotkamy.
Robota jest naprawde git, bo zapewnione jest jedzenie w stołówkach. Praca jak praca, jakl wszędzie, czasami sie chce spac, ale dajemy rade. Sprzęt mamy bardzo dobry. Apteczki, deski, kładzik, motorówka.
No i jak każdy kto tam był, jak ja powie, ze tam się spędza jedne z najfajniejszych wakacji w zyciu. Ekipa jest fajna, szef spoko, więc zapraszam was do Pobierowa.
Napewno nie pożałujecie. Pozdrawiam ratowników, szczególnie Pobierowo !!