CHopieeeeee widzialem ich baze jednym SLOWEM MASAKRAAAAA a płaca to mniej niz zenujace na Plazy widac mlode twarze widac ze koles bierze prosto z kursów . Watpie ze 50 % stanowia RW tak mi sie wydaje do Ratownictwa Morskiego im naprawde sporo brakuje Nie POLECAM !!!!!!!!! Niechce wywolywac tu jakies burzy to sa moje osobiste opinie ale tak jest na Bank !!!!!!!
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 5:54 pm
nie byłeś to nie wypowiadaj się! Ja tam pracowałem nieraz i prawda, że są tam młode twarze, ale te młode twarze obstawiają pobierowo n-ty rok z rzędu. Kto raz tam był będzie napewno chciał wrócic! Taka jest subiektywna moja opinia
Jasne Chlopie wasz skład to Druzyna Pierścieni bez obrazy !!!!!! Ale jak tak maja wygladac RATOWNICY to rece do Boga !!!!!! Widzialem dokladnie wasza baze pelno butli po piwach i paprykarz jecie na stolach ze słoja dzieki bardzo za taka prace i warunki a zagladlem z ciekawosci no i stronka Net WIBORA zarabiste Płace serio Pobierowo i cos tam Rulezzzzzzzz nieche sie z nikim klucic ale spox ja tam wiem swoje i koniec dyskusji A chca Wrocic bo pelno Lasek sie kreci PROSTE no ilu jest RW u was bedzie 20 % Czyli 5 na Ekipe ??
Bo tyś chłopie źle zrozumiaaał
Napisałeś jakby to gdziekolwiek się nie ruszy najpeirw musi mieć jakiś miesiąc za sobą. Tak - nad morzem najpeirw musisz odbyć staż co najmniej 14 dniowy. Ja właśnie na cały lipiec się chyba wybieram nad morze do Dziwnowa
Ale ten miesięczny staż się tyczy tylko morza, ale nie wchodzi w to praca w koloniach, bo to lajcik i leniuchowanie.
Najpierw jednak dobrze kurs przygotowawczy zrób Bo tutaj to już sztuka u co po niektórych starszych itd
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 10:32 pm
Staż przecież nie jest obowiązkowy na innych kąpieliskach, przeszkolenie nad morzem trwa góra kilka dni a resztę czasu zasuwasz jako ratownik tylko ze za darmo.Rozumiem jak by to były dwa tygodnie ale miesiąc!! i jeszcze jako ratownik WOPR a co z doświadczeniem z Młodszego
Wysłany: Nie Cze 03, 2007 9:26 am
Każdy po kursie basenowym trafiający nad morze powiedzmy sobie szczerze- nie nadaje się do pracy! Musi byc odpowiednie przeszkolenie by z janczara stac się ratownikiem! Pobierowo ma bazę jaką ma, ma wyżywienie jakie ma, ma płace jakie ma, ale ekipę ma świetną!!! I to jest fakt!! Są mistrzowie Polski w pływaniu, są ratownicy medyczni, są i RW i MR. Wszystko jest optymalnie porozkładane na stanowiskach. I z tego co wiem to wszyscy są zadowoleni z tego co tam przeżyli ja tam pracowałem dwa razy, ale są osoby, które wracają po raz 6-7... chyba to jest wyznacznik tego czy warto czy nie.
Hehe Radek Spoko Wyjasnilismy sprawe na gg ale Powiem wam Jedno o RATOWNIKACH Z POBIEROWA !!!! normalnie maja KLAN LASEK ktore wszedzie za nimi Łarza jako Wczasowicz bylem wkurzony
hmm no ale jak w tym Pobierowie jest jakoś naprawde tragicznie...? no niech sie wypowie ktoś kto był i może coś obiektywnego powiedzieć. Jestem Młodszym i właśnie tam mam się zamiar wybrać na miesięczny staż i znów pojawiają się wątpliwości. Mówie znów gdyż miałem już jechać do Niechorza ale po tym co się naczytałem na temat tego miejsca właśnie tu na forum, zacząłem szukać dalej. Mam nadzieję że ktoś mi tutaj troszke rozjaśni sytuację. pozdrawiam wszystkich forumowiczów.