Spędzałem tegoroczne wakacje w Gminie Rewal i zdziwił mnie fakt, że w Pobierowie, Pustkowie i Rewalu wieże ratownicze są bardzo niskie natomiast wieże w Niechorzu są o wiele wyższe. Miały spokojnie ponad trzy metry... Od czego to zależy?
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 5:56 pm
a ja powiem tylko tak: kazdy kto narzeka na Pobierowo jest obsrany od czubka głowy po konce palcow u stóp... ktos tam nie byl? to niech sie nie wypowiada.... wyjechalo kilka osob i moze narzekają... według mnie są to panienki które potrzebują 5-cio gwiazdkowego hotelu... jedzonka z menu najlepiej, zeby bylo co wybrac... bylem w Pobierowo w tym sezonie... najlepsze wakacje na jakich bylem.... duzo osob pisze cos na temat kasy... w ratownictwie to chyba nie chodzi o to zeby dobrze zarabiac, tylko pomagac innym... tak mi sie wydaje... narzekacie na baze? jest tam cieplo, lodowka zawsze pelna ( jest troszke paprykarzu;D) ale bez przesady... bylem poltora miesiaca i ani razu nie chodzilem glodny. prawie codziennie jedlem na stolowkach, w OW itp. a co do Krzyska i tego co ktos napisal ze niezle kręci, to tez nie bardzo sie z tym zgadzam... nie mialem zadnego problemu z wypłatą i ewentualnymi zaliczkami.... napewno wroce do Pobierowa bo warto tam wrocic... przyjaciol Pobierowa zapraszam na gg: 8974912 pzdr
_________________ FLY
Kajt Gość
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 3:54 pm
Byłem w Pobierowie 3 lata z rzedu , nie prawdą jest to ,że codziennie sie je paprykarza , codzinnie jest inne jedzenie , większość posiłków je się na stołówkach , na jedzenie nie można narzekać! , co do wypłat , prawda ze kokosów się tam nie zbije , zarobki są jak na stronie , ratownicy z większym stażem dostają wiecej!
Mamy sprzęty o których inne plaże mogą jedynie pomażyć min. quad , motorówka , skutery w waznym przypadkach do naszej dyspozycji -na plaży codziennie , ciężkie samochody typu ził i wiele innych przydatnych rzeczy , na plaże nie chodzi się z buta , jest auto do dyspozycji , którym cała ekipa dojeżdza na plażę
Częste integrajce przy ognisku , wypady cała ekipą na miasto <-- to jest coś do czego się wraca.
Podejrzewam , że użytkownik który tak usilnie nas oczernia to własnie ta osoba "pamela aka remik"
który został wyjebany w tym roku , z niewiadomo jakiego powdu został Ratownikiem 2007 , w gazecie napisano ,że dowodzi grupą ratowników od 3 lat , szkoda że nikt nie dodał ze w tamtym roku jeszcze pływać nie umiał i był pomocnikiem młodszych ratowników , i zrobił młodszego (pewnie dzięki znajomego ojca) kurs.
Remik dobrze wiemy ,że to ty..
A więc wszystkie brednie napisane przez użytkownika Pamela nie można brać na serio .
jedyne co mi zostaje to powiedzieć " Do zobaczenia w następnym roku "
Cóż remik jest postacia ogolnie znana w zach-pom srodowisku ratowniczym , wiec jezeli faktycznie to jego opinia byla to mozna sobie nia za przeproszeniem tylek podetrzec
Pewnie, gdybym wiedział, że Remik sprzedawał ekipe do WOPRu w Szczecinie to gdybym go spotkał jeszcze raz to bym chyba pobił. A napewno osoba która podpisał się Pamela to nie ten Pemala o którym mówimy, bo ten człowiek napewno by nie narzekał na Pobierowo. Podobało mu się i z chęcią by wrócił.
Dokładnie Remik nie umie pływac, nam próbował wkręcić ze pływał w I klasie liceum 22 sekundy na 50 m , czaicie to. Nie wiem kto mu załatwił tą nagrode ratownika roku. TO jest niedopuszczalne zeby taki obsraniec był ratownikiem roku.
Dajcie chlopaki spokoj !!!!! Spoko ekipa jestescie ale was ten dziadio wykorzystuje troche ale nie wnikam wole was niz NIECHORZE choc nie mam tez takiej mega zlosci do nich pozdro dla was
Chodziło mi o to ze ktoś zrobił mojemu koledze zdjecie, wieczorem i tą osobą był Remik. I wysłał zdjecie do zarządu WOPR. Wiec wiadomo że bedzię dla mnie sprzedawczykiem. Wogle to szkoda dalej ciagnąc ten temat .
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 12:11 am
dex napisał/a:
Tam panuje klimat, którego nie ma nigdzie indziej na wybrzeżu
..sorry że pytam, nie mam nic do Pobierowa bo nigdy tam nie byłem ale byłeś we wszystkich innych miejscowościach że tak twierdzisz?
dex napisał/a:
A jeśli chodzi o kase - jak chcecie zarobić siana to za granice albo na baseny itp. tam sie nie jedzie dla pieniędzy...
...wydaje mi sie ze wystarczy pojechać w inne miejsce na wybrzezu gdzie jest to samo a przynajmniej dwa razy wieksze pieniadze (co też nie jest jakims super wynagrodzeniem)...