niewm co mam robic czy patrzec sie na kase czy na doswiadzczeni jake moge zdobyć .Prosze o pomoc
A i prosze o opisanie tego miejsce i klimatu jaki tam panuje .
DZĘKI
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 8:42 pm
Jeżeli jedziesz na staż, a tak pewnie jest, to nie masz co patrzec się na kasie, bo w żadnym normalnym miejscu nad morzem nie daje się kasy stażystom! Staż to staż i jest to społecznie:) a doświadczenie jakie zdobędziesz i pieczątka w książeczce to furtka do pracy w lepszych warunkach i na godziwym wynagrodzeniu. Sprawdzoan droga
Tyle, że nie we wszystkich miejscowościach nadmorskich wymagają stażu
Moja rada: próbuj tam, gdzie mogą Cię przyjąć na etat, a jeśli nic z tego nie będzie, to dopiero wtedy do pracy za free. Społecznie przyjmują prawie wszędzie, nawet jak będziesz chciał pracować co 2 tyg. w innej miejscowości
Pzdr
_________________ >> Pamiętaj, że Twoja przyszłość będzie czyjąś przeszłością... <<
Wiek: 20 Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: Ozorków k. Łodzi
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 11:43 pm
radek.stanecki napisał/a:
Jeżeli jedziesz na staż, a tak pewnie jest, to nie masz co patrzec się na kasie, bo w żadnym normalnym miejscu nad morzem nie daje się kasy stażystom! Staż to staż i jest to społecznie:) a doświadczenie jakie zdobędziesz i pieczątka w książeczce to furtka do pracy w lepszych warunkach i na godziwym wynagrodzeniu. Sprawdzoan droga
To ja byłem chyba w nienormalnym miejscu bo tam gdzie byłem społeczni dostali 400 zł
Zobaczymy czy bedziesz mogl zyc bez zarcia w REWALU Ja Duzo jem wiec dostaniesz Mała stawke zywieniowa pojdziesz do lasu nazbierac jagod i polowic rybki po pracy, albo pojdziesz do rybaków Wiec Kociu wez spizarke ze sobą lepiej 16 latek to najczesciej skora i kosc wiec malo je
Dokładnie za 650 zl pracowac to SKANDAL Ale Widok Golej Panny jest BEZCENNY I SMAKOWITE kanapki z Paprykarzem Szczecińskim MNIAM Jak chcecie jak wam sie podoba to tam sobie pracujcie moze to przpustka do lepszej pracy choc , nie koniecznie ten koles szef wali neizle przekrety PAPRYKARZ RULEZZZZZZZZZZZZ