Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 4:05 pm Zawody w Rzeszowie.
Co prawda nie jest to szkolenie, ale moze ktos z Was forumowicze wybiera sie w niedziele do Rzeszowa na zaowdy ?
Ja sie wybieram juz w sobote, oczywiscie na zawodach zawitam jako obserwator, nie mialem jak sie przygotowac gdyz od 3 miesiecy bardzo malo plywam
Moznaby sie jakos spotkac w gronie forumowiczow, pogadac itp.
Pozdrawiam!
_________________ 2004
Żeglarz Jachtowy
Młodszy Ratownik
2005
Ratownik Wodny
2007
Sternik Motorowodny
Szkolenia specjalistyczne
Ratownictwo na szybko płynących ciekach wodnych
Jak napisał Nightwolf, będziemy jako obserwatorzy I bardzo jestem za tym żeby się spotkać...
Jestem jak najbardziej na tak
Dokladnie nie wiem o ktorej pojawie sie na basenie, sadze ze kolo 12 powinienem juz byc.
A skoro jestes z Rzeszowa to mozna w sobote wieczorem sie spotkac przy jakims 'malym' piwku.
_________________ 2004
Żeglarz Jachtowy
Młodszy Ratownik
2005
Ratownik Wodny
2007
Sternik Motorowodny
Mało nas troche Za późno zabraliśmy się za organizację... Nightwolf, draniu nie lekceważ nas
Jeśli chodzi o niedzielę...zawody zaczynają się o 11.45...dostosuje się do Was
[ Dodano: Nie Wrz 24, 2006 2:45 pm ]
Pokłony dla ratowników z Rzeszowa Bezapelacyjnie byli najlepszą drużyną
jak dla mnie to byl jeden wielki cyrk - takie zawody to proba zalosnego usportowienia tej szlachetnej profesji - przypominalo to wyscig za wszelka cene z zbednym balastem u boku w postaci manekina, u wszystkich prawie zawodnikow twarz manekina non stop byla pod woda - no ale coz, to tylko moja HO
_________________ 2006 MR | 2006 płetwonurek CMAS/P1 | 2007 RW | 2008 NPLQ | 2008 AED | 2008 Chubb's Fire Warden Certificate | 2008 First Aid at Work
Wlasnie wrocilem z Rzeszowa, prawde mowiac, zawiodlem sie. Troszeczke inaczej wyobrazalem sobie takie zawody.
Szkoda ze spotkanie nie wypalilo
Dzis wieczorem lub jutro w godzinach popoludniowych wrzuce pare filmikow z tych zawodow.
Pozdrawiam!
_________________ 2004
Żeglarz Jachtowy
Młodszy Ratownik
2005
Ratownik Wodny
2007
Sternik Motorowodny