Jest to osoba ktora mi bardzo wiele pomogla,z ktora mialam okazje rozmawiac do 2 w nocy i ktora bardzo szanuje za to co zrobila.KOVALSZ dla ciebie pozdrawiam
zazdrosnik baca pewnie usunie ten temat albo przynajmniej skrytykuje:P
Ja swoim wielbicielkom nie pozwalam tak pisać o mnie na forum ... nemzi nie ma tak dużo miejsca na dysku żeby się wszystkie pozdrowienia dla mnie zmieściły...
baca
_________________ I’ve seen things you people wouldn’t believe. All those moments will be lost in time like tears in rain...
hehe a wy robicie rywalizacje miedzy soba kto ma wiecej milych opini na swoj temat.
BACA to fajnie ze masz tyle wielbicielek.OK kovalsz nie bede cie chwalila Pozdrawiam
_________________ 2005-Młodszy Ratownik WOPR
2006-Sternik Motorowodny
Grupa Szybkiego Reagowania WOPR
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''
JAJO, pech to jest mało powiedziane, ja mam przewalone, nic tylko zostać starym kawalerem, albo zakon w ostateczności ( ale tam trzeba mieć powołanie)
_________________ 2005-Młodszy Ratownik WOPR
2006-Sternik Motorowodny
Grupa Szybkiego Reagowania WOPR
''zmieniamy horyzont, w natchnieniu, w zachwycie, bo jedno, bo jedno jest życie.''
Timon w wieku 17 lat,sadzisz ze zostaniesz starym kawalerem nie rozsmieszaj mnie Ratownicy nie zostaja starymi kawalerami Oto sie nie masz co martwic.Pozdrawiam
musisz tylko pojechac nad morze...tam ratownik jest jak facet z najlepsza bryka
w wieku 17 tez tak myslalem ale pozniej praca nad morzem wszystko zmienila...
choc czasem mysle ze kobiety postrzegaja mnie przez pryzmat pomaranczowej koszulki i mnie to wkurza... to jak narazie wykorzystuje to:P
_________________ Moje motto na ten rok - koko bongo i do przodu!!