Wysłany: Pon Sty 30, 2006 2:11 pm BIAŁA LISTA PRACODAWCÓW
Mamy już temat o nieuczciwych i złych pracodawcach, chciałbym więc zapodać temat o tych dobrych. Zapewne będzie się cieszył z różnych względów mniejszym zainteresowaniem (o ile w ogóle ruszy), ale można spróbować.
Proszę tu wpisywać tych, którzy szanują Naszą pracę, uczciwie wynagradzają, dbają o sprzęt, warunki pracy, zakwaterowania, dobrą (zdrową) atmosferę.
woszczele (harcerstwo) ,fundacja na rzecz pomocy dzieciom z grodzienszczyzny (ale atm juz zajete wszystko),moks białystok, firma nord tawo
mengel Doświadczony Forumowicz WOPR swim or die.....
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 7:25 pm
Dziwnówek!!!zdecydowanie!..z tego co wiem i patrze na wasze wypowiedzi na temat pracodawcow,to moge napisac bez przesady ze tam jest naprawde bobrze.pracowalem tam i mam nadzieje ze w przyszlosci bede:)))nie ma problemow z wyplata,jedzenie dobre i to nie malo,kierownik,a wlasciwie kierownicy wymagajacy i to b.dobrze bo niektorych mlodszych ratownikow trzeba gonic ale to normalna rzecz,kadra ratownicza tak dobrana aby bez problemu i z przyjemnoscia mozna bylo pracowac.(jest rat.medyczny)kazdy wie co do niego nalezy i nie ma zadnych dodatkowych obowiazkow prócz służby i rannej zaprawy za ktorą odpowiedzialny jest St.rat.pozdrowienia dla szefostwa.to jest oczywiscie moje zdanie i moze byc inne u niektorych mlodych,ale gdyby bylo zle,pewnie ktos by napisał......
tez pracowalem w te wakacje w Dziwnówku i podpisuje sie pod wszystkim co napisales. Warto jeszcze wspomniec ze panuje mila atmosfera i mozna zalozyc zeszycik w barze. pozdro, jak wszystko sie uda to do zobaczenia w wakacje (a mam nadzieje ze sie uda)
_________________ I am crazy! but you konw what? I don't give a shit.
Mieliśmy okazje razem pracować mengel i k4cp3r
Trzeba powiedziec, że atmosfera naprawde super, warunki ok, kasa też bez problemów no i ten jedyny w swoim rodzaju nie zapomniany Dzwinowkowy klimat.... cud miód i orzeszki.
Ale chyba nie pracowałoby sie tak dobrze, gdyby nie dream team Z takimi ludźmi praca jest naprawde fajna. Starsi uczą młodszych, młodsi zdobywają doświadczenie, a wszyscy razem się nieźle bawią.
Pozdrowienia dla wszystkich, z którymi miałem okazje pracowac w sierpniu 2005
Kacper -> Kacyk -> KcK
Wiek: 20 Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: Ozorków k. Łodzi
Wysłany: Pią Gru 29, 2006 5:00 pm
WSPANIAŁYM MIEJSCEM PRACY JEST JAROSŁAWIEC. MIAŁEM PRZYJEMNOSC PRACOWAC TAM W SEZONIE 2006 . WYSMIENITE WARUNKI ZAKWATEROWANIA, WYŻYWIENIE I PRZYZWOITE WYNAGRODZENIE. OTO STRONA TEGOŻ WOPRU http://www.postomino.pl/wopr/ . JESLI CHCECIE SIE NAUCZYC PRAWDZIWEGO RATOWNICTWA TO BARDZO POLECAM TO MIEJSCE
KcK BAD - Bardzo Aktywny Działacz So Others May Live
Jeśli szukacie zaufanych pracodawców, którzy wywiązujuą się z zobowiązań i stwarzają naprawdę dobre warunki pracy proponuję szukać ogłoszeń zamieszczanych przez takie organizacje jak ZHP oraz ZHR. Na każdym obozie harcerskim potrzeba ratownika. Jest spanie, micha i kasa czesto dużo lepsza niż nad ośrodkowymi kąpieliskami. Pracujecie na umowe i kasa zawsze jest pewna. Miałem okazje współpracować z Warszawskim ZHR i głównym ośrodkiem wypoczynkwym ZHP. Wystarczyło odezwać się pod jedno z ogłoszeń, które były zamieszczone na tej stronie
W tym miejscu dziekuję administratorowi strony, dzięki któremu znajduję pracę, albo pracodawcy mnie
Wiek: 20 Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: Ozorków k. Łodzi
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 8:51 pm
W tym sezonie pracowałem w Poddąbiu i było naprawdę dobrze. Pracodawcą był Pan Piotr Dąbrowski prezes słupskiego WOPR. Wspaniałe warunki bytowe i niezła wypłata.
Polecam również Rowy i Dębine.
Witam.
Osobiście polecam Rewal (http://www.ratownicy.rewal.net.pl/).
Bardzo dobre zakwaterowanie, śniadanie, obiad ,obiado-kolacja ,woda na plaży oraz dobre wynagrodzenie! "kieszonkowe" dla stażystów!
W razie jakichkolwiek pytań pytać
Pozdrawiam
_________________ Murder Ya Life!! międzyzdroje 2008