Witam,d23 a dlaczego wyśmiałeś,może wójt gminy( w końcu gestor) wymaga podobnie jak na większości kąpielisk dokumentacji w orginale i podpisanych własnoręcznie,śmiać się możesz ale tylko śmiać,natomiast w Jastarni popracują inni z mniejszym poczuciem humoru.Pzdr
nad bałtykiem jest okolo 95 kąpielisk morskich, w ratownictwie wodnym "siedzę" od 2000 roku (sopot), byłem na kilkunastu kąpieliskach osobiście (prywatnie lub służbowo), o kilkudziesięciu mam opinie z wiarygodnych źródeł, o reszcie mam opinie z tego forum
gdybym musiał zamienić Sopot na inne kąpielisko to poszedłbym jedynie do Adriana do gminy Jastarnia, a podanie pojechał bym osobiście złożyć w urzędzie gminy dla pewności że na pewno zostanie rozpatrzone
mysle ze kolega najwiekszy problem mogl miec z wlasciwym adresowaniem listu bo podanie to jeszcze na kompie sie da napisac ale adres na koperte i znaczek przykleic to juz wyzsza szkola jazdy