Wysłany: Wto Maj 20, 2008 6:37 pm
Ja bylem w 2007 roku na stażu w Rewalu i była rewelacja. Jedzenie palce lizac i tyle, ze napewno glodny nikt nie chodzil (przez miesiac przytylem tam 6kg xD)
Zakwaterowanie tez dobre, mimo ze spi sie w 8 osob (stazysci tak maja) to najlepsze imprezy w pokoju xD
Do plazy 2 minuty i to tempem naprawde powolnym
Nie wiem jak jest w Mrzeżynie, wiec sie wypowiem na temat tamtego miejsca, ale w Rewalu sie zakochasz jak pojedziesz
niufel BAD - Bardzo Aktywny Działacz sie gra sie ma
Lukas-k, a w Mrzezynie nie daja czasem 500zl, pisalem emaile z kolesiem ktory ptowadzi tam rektutacje i mi tak pisal, tyle tylko ze mogl zrozumiec ze ja tam jade jako mlodszy, a ja szukam miejsca na staz. no ale ten koles jakis taki niekumaty czasem. . w Mrzezynie jest jakas kasa dla stazystow??
Kociu a jak byles w Rewalu to tam trzeba jakies testy przechodzic?? no i jaka ekipa, spoko ludzie?? jaki szef ?? a i piszesz ze po osmiu spanie, a jakie warunki, jest jakies miejsce zeby sie podrapac po nocie np.