Witam,
Czy ktos moglby mi powiedziec jakie warunki panuja w Łebie? Wszystko mnie interesuje
_________________ Bądź szybki jak huragan, spokojny jak las, napastliwy i żarłoczny jak ogień, nieporuszony jak góra, nieprzenikniony jak ciemność, nagły jak piorun.
hejka !
leba leba leba
nie ma to jak ... gestor ... ten to ma ratownikow ...
a szczegolnie podoba mi sie sytuacja kiedy to mlodsi ratownicy kapia kolonie samodzielnie i na dodatek jeszcze bedac niepelnoletni , no ale ,,, gestor gestor gestor i... ludzie mu pomagajacy ... jest super
Witam .
Co do Łeby.
Noclegi i wyzywienie w sumie moze byc .
Place niesty porazka ,poza tym bez umowy ,moze i dobrze ale ile w takim razie na tym przycinaja ,
Organizacja pracy:
Wyjatkowo nieudolnie wynika to chyba z doswiadczenia starszego plazy ,lub jego braku ,
kolonie kapia mlodsi i do tego nie pelnoletni .
Ludzie tam pracujacy przyjezdzaja tam pierwszy i chyba ostatni raz .
Jedyny plus to klimat ludzi pracujacych ,choc nie zawsze !!!.
jedyna plaza w Polsce na ktorej wopr nie ma nic do powiedzenia .
Jeli ktos nie wie to plaza prywatna .
Nie wiem jak sobie to zalatwili ale jak nie zaplacisz to koloni nie wykapiesz przegonia cie goryle gestora,no i maja jakies pismo z urzedu gminy ze kolonie sa zobowiazane do kapania u ratownikow .
Sprzet bez rewelacji,skuter jest ale paliwo do niego plynie do samochodu starszego plazy ,
skuter wiecej na wozku niz na wodzie .
mozna tam jechac aby przekonac sie jak nie powinno byc .
Nie pisze tego jako osoba rozgoryczona ,bo dostalam nawet pochwale ale chyba nie o to chodzi w ratownictwie.
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:35 pm
...sprostowanie do mojego poprzedniego posta w tym temacie.....NIE piszcie na gg ani na PW z pytaniami o Łebe.....wszystko zawarł kolega wyżej.....stawki w tym roku poszły w góre ale na tle innych miejscowości nadal są mizerne...