Proponowane wynagrodzenie: gwarantowane minimum niezależnie od pogody,wkładu w pracę i doświadczenia: ratownik młodszy-550zł/mies., ratownik wodny-850zł/mies
troche zal
_________________ Bądź szybki jak huragan, spokojny jak las, napastliwy i żarłoczny jak ogień, nieporuszony jak góra, nieprzenikniony jak ciemność, nagły jak piorun.
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:47 pm
całe ubranie robocze nivea dostajesz tylko a okres pracy przynajmniej tak było do tej pory,to niejest wymysł szefa poprostu gimna tak zarządziła i po sezonie musi się z nia rozliczac
PO PIERWSZE TO DORAN NIE JEST Z POLKOWIC ZADNYCH, PO DRUGIE TO KIM JEST TURBO JANEK SZYBKO MI SIE TU PUCUJ!! ( JESLI TO TY CO SIEDZIALES Z LIMONEM NA JEDYNCE I TO ON MI MOWIL ZE JESTES FAKTYCZNIE TURBO JANEK O WPORZADKU)
A PO TRZECIE PRZEPRACOWALEM W NIECHORZU JAKO RATOWNIK 6 SEZONÓW ( rowniez kiedys jako obserwator na lodzi motorowej w sezonach pozniejszych jako starszy sternik)
ROK TEMU MIALEM PRZERWE I NIEPRACOWALEM W NIECHORZU WIEC NIE WSZYSCY MNIE POZNALI ALE W SEZONIE 2008 ZAMIERZAM NA PELNE DWA MIESIACE!! TAKZE BEDZIE SIE PRACOWALO!! 7 SEZON :D:D
ZAPRASZAM WSYZTSKICH DOSWIADCZONYCH ORAZ TYCH NIEDOSWIADCZONYCH NA WSPANIALA PRACE NIOSIACA SATYSFAKCJE, POMOC LUDZIĄ, NABYWANIE NOWYCH DOŚWIADCZEŃ W PRACY RATOWNIKA A TAKŻE ICH DOSKONALENIE, SWIETNA ZABAWE!
_________________ RATOWNIK WOPR
STARSZY STERNIK MOTOROWODNY
PLAZA MORSKA OGÓLNODOSTEPNA W NIECHORZU : 2001,02,03,04,05,06,
2008 powrot!
Nie polecam. Miałem tam pracowac rok temu to Pan Dorantowicz zazyczył sobie abym brał gary, bo mieliśmy sobie gotować, to niepoważne. Potem się dowiedziałem że śpi się w barakach. A co jest najsmieszniejsze Pan Dorantowicz poprosił mnie żebym wziął rower !! :D bo bedziemy dojerzdzac na plaże. No i zrezyzgnowałem z wyjazdu na pare dni przed. ALe to tylko moja opinia.
Co do hajsu to i tak uwazma że zarobki w miare,. Jak ktoś przyjechał nad morze na wakacje to 600 zł czy 850 to i tak duzo Pozdrawiam wszystkich ratowników.
michal88, z tym rowerem to ja zaluje ze nie wzialem w tamtym roku na moj pierwszy sezon nad morzem bo naprawde można sporo czasu zaoszczędzić a jezeli jedziesz pociagiem to zaden problem.
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 6:13 pm
KASZKIETDziencioł siedział z Limonem na jedynce,ja(bastek) siedziałem z Anka góralka na morskiej i mieliśmy nawet okazje pogadac ale pewnie nie pamietasz,no nic w tym sezonie napewno się spotkamy:)