dostałam propozycję pracy w Niechorzu. I nie wiem co o tym myśleć... Dużo ludzi narzeka, część jest zadowolona. Nie wiem czy się na to decydować. Proszę o radę
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 7:40 am
"Proponowane wynagrodzenie: uzależnione od zaangażowania w pracę, umiejętności i doświadczenia: mł. ratownik-600-850 zł/mies, rat.WOPR-900-1400 zł/mies, wyższe stopnie- do uzgodnienia.Koszty zakwaterowania i wyżywienia pokrywa pracodawca."
Co do pracy w Niechorzu,jest to najlepsze miejsce by poznac jak wyglada prawdziwe ratownictwo,duzo sie mozna naprawde nauczyc,w tamtym roku pojechalem po raz pierwszy i nie zalowalem wrecz przeciwnie i w tym roku tez jade
własnie zobaczyłem nową ofertę pracy w Niechorzu i Pogorzelicy. (ratownik.wopr.net.pl)
Ratownik WOPR - 850zł ?!
Mam nadzieje, że nikt się na to nie zgodzi i będą zmuszeni podwyższyć stawkę.
Bez przesady.
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 9:00 pm
oferta pod tym linkiem jest fałszywa,nie jest wystawiona przez firme DORAN napewno,jesli chcesz się upewnic to zadzwon pod podany numer i po rozmowie zobaczysz ze stawka jest zupełnie inna,wiem bo za 3 dni tam jade i wiem jak wyglada sprawa
Dziwne jest podawanie zarobków 900-1400. Duży rozrzut.
Teoretycznie mogą każdemu obiecać 1400 a wypłacić 900. Po prostu powiedzą : przecież mówiliśmy, że od 900 do 1400.
Cóż.
Są jeszcze wolne miejsca?
od 7 lipca by mnie interesowało.
pozdrawiam;)
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:14 pm
Mimo, ze sie nasluchalem wiele zlego o Niechorzu( i pewnie nie wszystko jest prawda) to sadze, ze nie zrobiliby tak ludzi w konia bo odrazu by poszla odpowiednia opinia o firmie DORAN
Ja ze swojej strony moge zyczyc powodzenia i spokojnego sezonu