-> www.ratownicy.wopr.net.pl<-

www.forum.wopr.net.pl Strona Główna www.forum.wopr.net.pl
Największe w Polsce forum ratowników WOPR i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
NIECHORZE POGORZELICA 2008!! KTO??
Autor Wiadomość
KASZKIET 
Doświadczony Forumowicz WOPR

Wysłany: Czw Mar 13, 2008 1:38 pm   

hehe no niepamietam, ale zapewne sie spotkamy o ile przyjedziesz

pozdro pozdro

niufel napisał/a:
autonogi by były :twisted:

wydaje mi się ,że płaca powinna wzrosnąć ;) być może będzie zbliżona do płacy w Rewalu :cool:

A ile wy tam niby w tym Rewalu zarabiacie co???

i wogule nie no, no comments na temat tych waszych metrowych wiezyczek, a i dalej macie pilki na wodzie zamiast bojek???
2008 powrot! :D

monisiak13 
Wypowie się, choć w ostateczności
monisiak13

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 1:38 pm   Niechorze

Witaj
Dziękuję za propozycję.Chętnie sie na nia zgodze o ile chodzi o sierpień 2008 .W lipcu wyjezdzam na mistrzostwa polski w wioslarstwie.Jestem również wioslarka z zadatkiem do kadry polski.Jeszcze raz dziekuje i czekam na odpowiedź oraz jakieś bliższe dane na temat tej pracy typu spanie,wyżywienie i zaskórniaki czy raczej jest to w ramach czynu społecznego ??.

Pozdrawiam
Monia

michal88 
BAD - Bardzo Aktywny Działacz

Ostrzeżeń:
 4/3/6
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 3:24 pm   

pioro6 napisał/a:
michal88 napisał/a:
zazyczył sobie abym brał gary, bo mieliśmy sobie gotować, to niepoważne.

To akurat nic nadzwyczajnego nad polskim morzem. Ciesz się, że w ogóle Ci to powiedział :razz:

Pozdrawiam !!!

No chyba Cie pogieło. I co jeszcze moze wezme grzałke i jakies łóżko polowe.

A jeśli chodzi o te rowery, to lipa, my w Pobierowie jesteśmy wozeni na plaże i z plazy na baze. Z tego co wiem to w Rewalu też.

Pozdrawiam
2007- WIBOR Pobierowo/Pustkowo
2008- WIBOR Międzyzdroje

pioro6 
Starszy Forumowicz WOPR
RW

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 8:49 pm   

Nie pogieło, jak pracodawca nie zapewnia ci wyżywienia to jakoś musisz sobie coś do jedzenia zrobić albo też można wykupić sobie jakieś obiad po promocyjnej cenie. Przynajmniej na plażach woj. pomorskiego bardzo mało pracodawców zapewnia jakiekolwiek wyżywienie. Jak chciałbyś wiecej podyskutować to zapraszam na priv albo załóż nowy temat, bo troszeczkę z tematu schodzimy :wink:

Pozdrawiam !!!

radzik 
Ratownik WOPR

Wysłany: Nie Mar 23, 2008 2:46 pm   

Witajcie ! :)

No a my z Martą pewnie przyjedziemy, ale nie do pracy, tylko w odwiedziny na jakiś tydzień pod koniec, albo w połowie lipca, to jeszcze się okaże... Więc mam nadzieję, do zobaczenia... :cool:
2008 - Instruktor sportu - pływanie

MatiX 

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 9:50 pm   

Jak macie pod ręką aktualny link gdzie można poczytać o plaży, ppłacy i warunkach w Niechodzu, Pogorzelicy to zapodajcie :wink:

Z góry dzięki,
Mateusz

[ Dodano: Nie Mar 30, 2008 10:50 pm ]
Jak macie pod ręką aktualny link gdzie można poczytać o plaży, płacy i warunkach w Niechorzu, Pogorzelicy to zapodajcie :wink:

Z góry dzięki,
Mateusz

Sebastian 

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 4:43 pm   

to jest ofeta Pobierowa,Niechorza jeszcze się nieukazała ale niedługo napewno bedzie;)
2007r. - DORAN Niechorze 07',08'
2008r. - ??Stermotorzysta??
2008r. - KPP?

KASZKIET 

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 12:58 am   

doobra usuneli mi posta nie no paranoja heheh

ale niewiem o co chodzilo-- nie przeklinalem a slowo "placek" to przeciez pojecie spozywcze jest.
Sprobuje moze jeszcze raz.

hmmm najlepiej nie bierz garow, jak jestes zarobiony to kupuj fast foody i choruj ciezko po tym.

a na plaze w rewalu to takkk ja widzialem tam Was szef i na plaze i wogule po plazy wozi lamborghini murcielago, tak ja widzialem normalnie taka fura wy po plazy jezdzicie!!
Ostatnio zmieniony przez KASZKIET Pią Kwi 11, 2008 2:46 am, w całości zmieniany 3 razy  

Paula 
Młodszy Forumowicz

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 6:36 am   

Ja i Ania też się chyba pojawimy :wink:

Pozdrawiam

KASZKIET 

Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 11:18 am   

chyba>????? nie no kurde wy sobie zartujecie??!!

prtzyjezdzac i jankow do roboty gonic a co myslicie?? te jakies obowiazku musza na was czekac, w koncu to juz 3 sezon!! dawac dawac!!

wopr rewal 
Młodszy Forumowicz

Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 10:57 am   

Widzę Chłopcze że masz jakiś wyrażny kompleks na tle Rewala,nigdy nie wypowiadałem się na temat Niechorza bo to działka i temat wyłącznie Pawła podobnie jak moja Rewal i obydwoje się zPawłem w tym temacie zgadzamy.Jeżeli masz inne zdanie to chętnie cię wysłuchamy 14 czerwca,natomiast jakimi samochodami terenowymi dysponuje Rewal to widać masz marne pojęcie albo nie rozróżniasz marek samochodów(ciężko pomylić Nissana z Lamborgini).Natomiast w jednym masz racje chociaz pewnie ciężko ci to było wypowiedzieć JESTEŚMY BOSCY BRACIE pr....... Pozdrawiam i do czerwca,a tak po prostu to wyluzuj bracie

KASZKIET 

Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 1:29 am   

ZACZNIJMY OD TEGO ZE NIE JESTEM ZADNYM CHLOPCEM A TYM BARDZIEJ DLA CIEBIE, wiec jak ma byc z kultura to od nastepnego posta mozemy sobie na per pan mowic. niechce mi sie z wami gadac i napewno nie bedzie mi sie chcialo tymbardziej w czerwcu i bardzo mocno jest mi to obojetne, jakimi autami dysponujecie, (swoja droga to rozrozniam auta niech was tam o to glowa juz nieboli) i to ze "JESTESCIE BOSCY " to jak najbardziej ale TYLKO MIEDZY SOBA, i to byl wogule zart taki i z tymi furami tez bo kazdy dobrze o tym wie ze tak nie jest! kazde zawody mieliscie w plecy ha? nie prawda? chociazby taki maly szczegol :)

i to ty wyluzuj bo ja mam luz ,no i nie jestem twoim bratem i napewno nim nie bede!!

Malysz 
Wypowie się, choć w ostateczności

Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 9:58 pm   

No i ja sie zapewne pojawie jak mi sie wszystko dobrze pouklada na miesiac w szczycie sezonu. A placa w rewalu (sugeruje sie ogloszeniem) nie jest wyzsza od tej ktora kasuje w Niechorzu tylko raczej sporo nizsza.

w niechorzu spędziłem juz 3 sezony sa o nas dobre i zle opinie ale o gustach sie nie dyskutuje. A fakty sa takie mistrzostwa gminy- zawsze wygrywalo niechorze,kwatery- spi sie w kempingach nieco starych ale ja tam wytrzymalem 3 sezony znam takich co wytrzymali wiecej i sobie chwala wiec jak ktos nie jest placek to da rade, jedzenie jest ok na koloniach jasne nie kazdy je obiad na stolowce przeciez chociaz podstawowa obsada musi byc na kazdym stanowisku(nie pamietam zeby ktos sie zalil na jedzenie w zeszlym roku), praca- ciezka jak to nad morzem jak ktos mysli ze wstanie o 10 i pojdzie laski przez lornetke ogladac na plaze to niech nawet nie dzwoni do szefa, placa- wypadkowa 3 czynnikow stopien, staz, zaangazowanie w prace nie koniecznie w tej kolejnosci czy wysokie czy niskie kwestia skali niezle jak za wakacje nad morzem w super atmosferze za malo zeby z tego zyc ale to jest przygoda a nie praca do emerytury

Co do rewala to swoje prywatne opinie zachowam dla siebie a szukajacym pracy radze przejrzec to forum o niechorzu rewalu i pobierowie sa tu obszerne dzialy ukryte zapewnie w czelusciach archiwum.

KASZKIET 

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 2:43 am   

swietne słowa Adamie bardzo dobra wypowiedz i mysle ze ostatnie zdanie rozpedzi wszytskie watpliwosci, ja niemam czasu ani wcale ochoty na takie zbedne dyskusje z rewalem.

wopr rewal 
Młodszy Forumowicz

Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 9:10 am   

I Ja również,, (sam zapoczątkowałeś o lambo) Nie spalajcie sie tak chłopaki/.. przepraszam .. PANOWIE ratownicy. :) pozdrawiam więc i zyczę udanego sezonu. :)

Odpowiedz do tematu